färga hår brunt lila underhållTidigare i höstas fick jag mitt hår färgat och fixat av Fredrik på eleven store, men då jag inte haft tid att gå till någon frisör, men fick hem lite produkter från eleven.se för att kunna få tillbaka den fina lila färgen samt att underhålla den ett tag och testa olika produkter. Våren är perfekt för att testa nya färger eller frisyrer. Har du planerat någon hårförändring?

färga hår brunt lila underhållFöre var håret mer eller mindre brunt igen, samt att jag hade en ruggig utväxt på ca. 5 cm. Efter blev håret både mörkare och lila. Jag använde mig av L’Oréal Paris Féria by Préférence – 2.16 Intensiv Svart-Violett.

färga hår brunt lila underhållSedan använde jag Revlon Professional Nutri Color Creme – 002 Lavender för att få den där intensiva lila färgen. Det också är en inpackning som samtidigt hjälper till att vårda håret.

färga hår brunt lila underhållNär jag känner att färgen börjar mattas av använder jag Revlon Professional Nutri Color Creme – 200 Burgundy Violet och Revlon Professional Nutri Color Creme – 002 Lavender om vartannat då Burgundy Violet är mer rödlila och Lavender blålila. Så att växla mellan de båda ger mig den lila nyans jag vill ha.

När jag vill piffa till håret lite extra använder jag L’Oréal Professionnel Hair Chalk Color Polish – First Date Violet som ger en intensiv lite metallisk färg. Hair Chalk Color Polish är som en flytande hårkrita som sitter som berget utan att färga av sig.

.

*inlägget innehåller affiliatelänkar

2 kommentarer

Lisa 7 april, 2015 - 13:12

Snyggt med lila! =)

Jag har inte gjort nått med håret på typ 1 år så det kanske är dags.. =) Jag är typ mörkblond/brun nu och skulle vilja bli lite ljusare, lite ombre kanske.

Lackert 7 april, 2015 - 22:42

Galet snyggt med lila

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer