Beautyblender – basens bästa vän!

av Malin
70 visningar

Ni har väl inte missat beautyblender? Svampar som är till för att applicera krämer, foundation och concealer. För en med fet hy som mig själv har jag alltid problem med att foundationen alltid blir randig eller att den lägger sig utanpå och oftast håller inte min bas lika länge när jag använder varken borstar eller händer som när jag använder en beautyblender.

malhar_20150301_0058

Glöm fingrarna eller vassa trekantiga svampar! Beautyblender är den ultimata makeup-svampen som skapats utan kanter för att eliminera synliga linjer och streck. Framtagen av Hollywood’s makeup artist, Rea Ann Silva, för att hjälpa dig lägga en professionell felfri makeup med fantastisk finish.
.
Beautyblenders patentsökta elliptiska form gör appliceringen enkel genom att den når de svåråtkomliga områden med fantastisk lätthet. Dess konsistens är sensuell vid beröring och dess unika kurvor passa ansiktets konturer och lämnar din hy bländande och omätbar. Fri från latex och lukt. Icke-allergiframkallande.

eleven.se
malhar_20150301_0108
malhar_20150319_0058

Beautyblender – Micro Mini (2 pc), 199 SEK

Beautyblender Micro Mini är perfekt för att applicera t.ex concealer eller för att markera dina konturer då den kommer åt även på små områden. För en smidig applicering och ett jämnt resultat!

malhar_20150301_0093
malhar_20150319_0067

Beautyblender – The Original, 199 SEK

Beautyblender finns i olika nyanser och storlekar för att passa just dig. Beautyblender Original är perfekt för att applicera foundation, puder, rouge och fungerar utmärkt både för torr och våt makeup.

malhar_20150301_0097
malhar_20150319_0072

Beautyblender – PRO Black, 199 SEK

Denna svarta, mjuka Beautyblender är samma fantastiska applikator, fast utan färg. Den är skonsam mot huden och passar utmärkt för känslig hy.

malhar_20150301_0074

Blendercleanser Solid by Beautyblender, 179 SEK

Vid användning av Beautyblender och Beautyblender Pure upprepade gånger måste man även rengöra dem. Hygien är ett måste när det gäller att hålla din hud fräsch och frisk. Olja och smuts från ansiktet kommer att stanna på dina svampar om du inte tar en stund att ordentligt rengöra dem.

Blendercleanser Solid är en lätt lavendel-doftande rengöringstvål som är fri från färgämnen och hudirriterande kemikalier. Den har samma egenskaper som Beautyblender Cleanser, men är ett resevänligare alternativ då den är i fast form.

malhar_20150319_0027
Micro Mini (torr) / Original (torr) / PRO (blöt)

I 9 fall av 10 sträcker jag mig efter makeupsvampar då jag faktiskt tycker att det ger ett bättre och finare resultat på min hud. Det känns som att man får in foundationen och concealern i huden istället för att den bara glider omkring utanpå. Oftast sätter jag t o m. concealern under ögonen med en makeupsvamp med löspuder, då sitter det riktigt bra!

Det jag bl a. gillar med just Beautyblender är att de har ett helt koncept med svampar och rengöring. Rengöringen finns i både flytande och fast form och för någon som mig som är både smink-o-holic och mån om min hy så är detta perfekt.

Jag har tidigare testat andra varianter av makeupsvampar (Real Techniques, eBay och H&M) och det finns några få skillnader mellan dessa och de lite billigare. En mer utförlig recension kommer så småningom.

Har ni testat någon Beautyblender? Eller har ni spanat in någon av dem?

2 kommentarer

Madelene 22 mars, 2015 - 00:12

Provade Real Techniques makeupsvamp idag som jag beställde för ett tag sen. Riktigt smidig att använda både till foundation och concealer, ger ett “blurrat” resultat, inga linjer alls och blir riktigt jämnt och snyggt. Men var lite skeptisk först för att jag har riktigt oljig och acnebenägen hud, och svampar är ju underbart för bakterierna. Tvättade den direkt efter användning med diskmedel som jag gör med mina andra borstar men hur mycket jag än gnuggade så gick inte foundationfläckarna bort… Hmm, får se om min hud klarar av några veckors användning med denna.

lulillan 22 mars, 2015 - 18:20

Jag använder beautyblender varje dag. Gillar både den stora rosa och de små gröna (perfekta under ögonen och runt näsan där det kan vara svårt att komma åt). De blir lite missfärgade av foundation men annars håller de länge tycker jag.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy