sigma essential kitEtt ljuvligt kit som innehåller flera borstar från Sigma Beauty så att du ska kunna uppnå ett professionellt resultat när du sminkar dig! I detta kit får du alla borstar du behöver för att kunna applicera din makeup med ett jämnt, perfekt resultat.

sigma essential kit

Kitet innehåller:

 • Sigma Large Powder Brush F30
 • Sigma Large Angled Contour Brush F40
 • Sigma Duo Fibre Brush F50
 • Sigma Foundation Brush F60
 • Sigma Concealer Brush F70
 • Sigma Eye Liner Brush E05
 • Sigma Pencil Brush E30
 • Sigma Tapered Blending Brush E40
 • Sigma Eye Shading Brush E55
 • Sigma Large Shader Brush E60
 • Sigma Small Angle E65
 • Sigma Medium Angled Shading E70

sigma essential kit

sigma essential kit

F30, F40, F50, F60, F70, E05, E30, E40, E55, E60, E65, E70

sigma essential kit

Detta är första gången jag testar något från Sigma, men jag har hört så himla mycket bra om deras borstar så jag tog tillfället i akt nu när jag hade chansen att få testa lite nya borstar. Detta kit innehåller ungefär allt jag behöver för att göra en hel makeup look och kvalitén på borstarna är fantastisk!

Mina favoriter blev genast den vinklade contour-borsten F40, den lilla och smidiga pencil-borsten E30 och den fluffiga blending-borsten E40. Men de andra är minst lika bra, det är väl bara det att på daglig (läs: på jobbet) basis använder jag inte speciellt mycket ögonskuggor och sånt så det blir väldigt enkelt.

Men jag gillar verkligen det här kitet, som sagt, här finns allt jag behöver. Borstarna är mjuka och härliga. Det står också att de flesta borstarna ska vara i syntethår, men jag hittar inga konkreta svar på hela internetet. På Sigmas egna hemsida hittar jag att alla utom E70 är syntet, men jag vet inte. Om någon har ett bra svar får ni gärna lämna en kommentar här under.

.

Uppdatering: Detta kit är i äkta hår. Förstår inte riktigt informationen på hemsidan då det står “majoriteten av våra borstar är i syntet”, men inte vilka… Man kan i alla fall köpa alla borstar i syntet individuellt på Sigmas hemsida. Som jag förstår det är kiten (förutom de som är märkta med SigmaTech eller Sigmax) fortfarande gjorda med äkta hår.

Har du testat något från Sigma? Eller har du spanat in något?

.

Sigma Essential Kit finns att köpa på bl a. eleven.se för 1399 SEK.

*inlägget innehåller affiliatelänkar

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy