Recension: IsaDora Volume Lash Styler

av Malin
282 visningar

isadora volume lash styler recension review

isadora volume lash styler recension review

isadora volume lash styler recension review

isadora volume lash styler recension review

isadora volume lash styler recension reviewMED IsaDora Volume Lash Styler / UTAN

isadora volume lash styler recension review

isadora volume lash styler recension review2 LAGER / 1 LAGER

Jag tycker: I dagarna lanserade IsaDora sin nya mascara, Volume Lash Styler. En mascara som säger sig både förlänga och ge volym. Borsten är av plast och har både kortare och längre strån, formad lite som en triangel sett uppifrån och jag tycker att den har en bra storlek, jag kommer åt alla fransar bra, även de allra minsta stråna och underfransarna. Formulan är inte för blöt och inte för torr, utan alldeles perfekt.

När jag testar mascaror är jobbet en perfekt plats att göra det, där jag både svettas men också ska se fräsch ut och under en veckas tid har jag hårdtestat, granskat och den har klarat både smul- och klettestet – inga pandaögon när dagen är slut alltså! Plus att jag faktiskt åkte skidor utan skidglasögon med mascaran på och den klarade även av det utan att jag såg helt galen ut efteråt...

Jag älskar verkligen den här mascaran på mina fransar, de blir både långa och fylliga, men jag tycker också att det ser ut som att jag har fler fransar än vad jag egentligen har. Med ett lager kan man få det att se väldigt naturligt ut medan man också kan bygga upp både volym och längd med ett andra lager. Den är lättarbetad och det blir inte klumpigt. Skulle väl kanske inte säga att jag får någon “vidvinklad solfjäderseffekt” men jag tycker ändå att det blir ett fint resultat.

Borttagningen av mascaran är inte heller speciellt svår, den försvinner med både det micellära vatten och den oljebaserade borttagningen jag använder just nu. Som ni förstår så gillar jag den här väldigt mycket, det är som att den vore gjord just för mig.

  • Applicering
  • Längd
  • Volym
  • Produktbeskrivning
  • Pris
4.9

Om IsaDora Volume Lash Styler

• Full volym – crèmig, fyllig mascaraformula
• Styling genom stretching – den specialdesignade borsten fångar upp fransarna från rot till topp och sträcker dem uppåt/utåt för en vidvinklad solfjäderseffekt
• Perfekt separation och definition
• Förlängande – den stretchande effekten ger extra längd
• Fukttålig – fransarna behåller sin fulländning i alla väder

IsaDora Volume Lash Styler finns att köpa på bl a. eleven.se och kostar 149 SEK.

5 kommentarer

Alexandra 4 mars, 2015 - 10:30

Måste verkligen ta och spana in den där. Har sett flera snygga ögon med just den mascaran 🙂

Hannah 4 mars, 2015 - 12:22

Som du skrev, det ser ut som att du har massa fransar! Blev sugen på att testa den 🙂

Julias skönhetsblogg 4 mars, 2015 - 18:32

Wow, den mascaran blev verkligen jättefin på dina fransar! Den måste jag nog kika på när det är dags att köpa ny! 🙂

ida k 5 mars, 2015 - 23:18

Den ser ju helt fantastisk ut!! 😮

Cyberlove | 9 mars, 2015 - 20:41

[…] Malin (Molkan) har bloggat om Isadoras nya mascara och jag har sett flera positiva recensioner av mascaran den […]

Linda Brandt 10 mars, 2015 - 17:43

Har letat efter en ny mascara ett tag och när jag såg denna bestämde jag mig för att det skulle bli denna, en dag senare såg jag din recension och dagen efter det gick jag och köpte den. Är verkligen inte besviken! Den är verkligen bra! 😀

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy