depend lösögonfransar singelDepend är ett mångsidigt företag inom skönhet, alltså inte bara minilack. Något av det roligaste är ju et par snygga lösögonfransar för att piffa till sminkningen. Jag fick hem ett par paket lösfransar och jag fick för mig att testa singelfransarna nu i veckan och hörrni… I’m in love!

Ni förstår inte mina problem med hela lösögonfransar, hur jag än gör blir det aldrig bra även att jag tycker att det är vrålsnyggt – men jag vet inte om det är fel på mina ögon för de lossnar alltid och mina ögon tåras oftast till hela sminkningen har runnit ner för kinderna.

Singelfransarna är så enkla att sätta dit, jag har gjort det under morgonfikat på jobbet så mer än 10 minuter tar det inte, och fransarna jag använder på bilderna har stått ut med en halvdag på jobbet plus en riktigt blåsig och blötsnöig 6 km-promenad.

depend lösögonfransar singelPaketet innehåller tre rader med fransar; mellanlånga trebensfransar, långa trebensfransar och singelfransar.depend lösögonfransar singel

depend lösögonfransar singel

depend lösögonfransar singel

depend lösögonfransar singel

Har du testat några singelfransar? Vad tycker du om det?

.
Depend lösögonfransar finns att köpa på bl a. Kicks och Åhléns och kostar mellan 60-80 SEK.

5 kommentarer

Pernilla S 28 februari, 2015 - 21:48

Är det för att du har fransar på, som dina ögon tåras, eller kan det vara limmet du reagerar på? 🙂

Svara
Malin 28 februari, 2015 - 21:54

Vet faktiskt inte, men jag har testat alla möjliga lim och fransar och det blir gråtfest oavsett :/

Svara
Pernilla S 1 mars, 2015 - 12:53

Har du testat latexfritt lim också? 🙂

Svara
Malin 1 mars, 2015 - 13:14

Japp, har testat både NYX och Ardell’s versioner och ändå tåras ögonen :/ Men å andra sidan har jag väldigt känsliga ögon. Minsta vindpust och ögonen tåras…

Svara
lulillan 1 mars, 2015 - 14:28

Jag älskar singelfransar. De är så lätta att applicera och ser naturligt ut.

Svara

Skriv en kommentar

10 + 6 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy