l'oréal paris brow artist genius kitL’Oréal Paris lanserade nu i februari Brow Artist Genius Kit som är en brynduo i två olika utföranden. Ett kompakt litet kit som är perfekt för resan. Ett pigmenterat vax med hela 12 timmars hållbarhet, ett puder, en duoborste och en minipincett. Kommer i två utföranden; Light och Medium.

l'oréal paris brow artist genius kit

l'oréal paris brow artist genius kitLight < > Medium

l'oréal paris brow artist genius kitI locket finns även en spegel, väldigt praktiskt!

l'oréal paris brow artist genius kitSom ni kanske vet har ögonbryn blivit lite av en besatthet för mig och ett par snygga ögonbryn är minst lika viktigt för mig som kaffe på morgonen. Här har jag använt mig av Brow Artist Genius Kit i Medium, aningens ljus och lite för varm för att det ska passa till min hårfärg. Men jag gillar kitet och det är ju perfekt att slänga ner i väskan eller att ha med sig på resan. Hur praktiskt med allting i en liten ask?

Vaxet är lagom mjukt och är lätt att bygga upp och pudret fäster vaxet och går att bygga upp, borstarna och pincetten fungerar helt okej. Produkten håller hela dagen och är nästan lika bra som Anastasias Dipbrow i gnuggtestet (det rör sig inte en millimeter). Jag hoppas verkligen att det kommer en ännu mörkare nyans, en klockren budgetprodukt!

L’Oréal Paris Brow Artist Genius Kit finns att köpa på bl a. eleven.se för 149 SEK.

*inlägget innehåller affiliatelänkar

1 kommentar

Lackert 27 februari, 2015 - 13:43

Vilket fint resultat 🙂 Jag har aldrig testat brynskugga men börjar bli lite sugen

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy