Denna vecka har jag anammat kylan och iskristallerna en sista gång innan vårmanikyrerna tar över. Älskar den kornblåa nyansen “Mad about blue” från TBS trendkollektion Colour Euphoria. Sedan hittade jag ett lösglitter jag fick i en Glossybox för att fixa en isig finish.

notd glittery blue the body shop bellapierre cosmetics glitternotd glittery blue the body shop bellapierre cosmetics glitternotd glittery blue the body shop bellapierre cosmetics glitternotd glittery blue the body shop bellapierre cosmetics glitter

Klicka på bilderna för större format

Jag har använt
  • The Body Shop Colour Crush™ Nail Varnish – Mad About Blue
  • Bellapierre Cosmetics Glitter – Silver

1 kommentar

Lackert 15 februari, 2015 - 21:29

Galet snyggt, lacken ser ju ut att vara som gjorda för varandra

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer