The Body Shop Smoky Poppy Limited Edition

av Malin
142 visningar

Det blev visst en liten bloggpaus då min mamma varit på besök i helgen och vi har både åkt utför- och längd plus en eftermiddag på SPA, det var välbehövligt!

The Body Shops senaste tillskott i doftväg heter Smoky Poppy som innehåller vallmoextrakt från Ankara. En kroppskollektion i limiterad upplaga med doftnoter av kryddor och trä har Smoky Poppy en helt unik arom.

  • Smoky Poppy Poppy Seed Scrub, 195 SEK/200 ml
  • Smoky Poppy Bath Bombs, 150 SEK/6×50 g
  • Smoky Poppy Eau de Toilette, 155 SEK/30 ml
  • Smoky Poppy Body Butter, 185 SEK/200 ml
  • Smoky Poppy Body Massage Oil, 175 SEK/150 ml
  • Smoky Poppy Shower Gel, 85 SEK/250 ml
  • Smoky Poppy Body Lotion, 155 SEK/250 ml

the body shop smoky poppy new vallmo

Jag har fått hem delar av serien och måste säga att jag är mest besviken på den produkt jag såg fram mest emot, EdT-produkten… Jag fick tyvärr tvätta av mig den efter att ha sprayat den på kroppen då den bara luktar tant. Skittråkigt!

De övriga produkterna har jag ännu inte testat, men av det jag har doftat på både skrubben och kroppssmöret så doftar de mildare och mycket härligare. Och något som är ett Hallelujah-moment är badbomberna! Jag hoppas verkligen att TBS fortsätter med det och gör badbomber i de andra dofterna också.

Har du testat någon av Smoky Poppy-produkterna? Vad tyckte du?

.
The Body Shop Smoky Poppy finns att köpa i limiterad upplaga i butik och på thebodyshop.se.

1 kommentar

Natalie 2 februari, 2015 - 08:46

Jag var och sniffade in dom, men föll mig inte alls i smaken tyvärr. Hade höga förhoppningar för dom är riktigt finatill utseende, men luktar som du sa lite tantigt. Men super gillar deras nya velvet sticks, lip and cheek 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy