Förlåt för min frånvaro, men jobbet har tagit mycket energi och nu till helgen åkte jag på någon slags magsjuka… sov hela 20 timmar igår pga. utmattning :/

anastasia contour kit tutorial guide highlighting contouring

anastasia contour kit tutorial guide highlighting contouring

anastasia contour kit tutorial guide highlighting contouring Anastasia Contour Kit har stått högst upp på min önskelista länge så jag hört så mycket bra om det från alla som testat det. Kitet innehåller sex stycken puder i olika nyanser som är till för att få mer definition till ansiktet, sk. contour- och highlighting. Idag kommer jag visa hur jag lätt fixar en snygg contouring på nolltid!

anastasia contour kit tutorial guide highlighting contouring 1. Eftersom jag är väldigt ljus använder jag skuggan ”Fawn” till min shading då den har en kall underton. Då börjar jag med att forma kindbenen genom att applicera Fawn precis under kindbenen. Vet man inte var kindbenen slutar kan man göra en sk. ”fiskmun” för att se var man ska lägga skuggan.

anastasia contour kit tutorial guide highlighting contouring 2. Jag tar sedan samma skugga och lägger i tinningarna och uppe vid hårfästet i pannan. Detta för att få ansiktet att verka både smalare och för att ge lite mer dimension. Plus att man samtidigt värmer upp ansiktet lite.

anastasia contour kit tutorial guide highlighting contouring3. Sista steget i min shading-rutin är att ta Fawn längs käkbenet och ner under hakan för att få en skarpare ansiktskontur.

anastasia contour kit tutorial guide highlighting contouring 4. Under ögonen använder jag skuggan ”Banana” som är en ljusgul nyans och på mig med gul underton blir det bra då det tar bort mina blåa ringar under ögonen. Är du mer neutral eller har en rosa underton kan du använda skuggan ”Vanilla”.

anastasia contour kit tutorial guide highlighting contouring 5. På övriga ställen använder jag skuggan ”Vanilla” för att highlighta ansiktet. I pannan, näsan, överläppen, hakan och på käkbenen (mellan shadingen under kindbenen och under käkbenen).

anastasia contour kit tutorial guide highlighting contouring 6. Till sist använder jag skuggan ”Sand” som är lite skimrig och lägger på de högsta punkterna i ansiktet för att fånga ljuset lite extra. Detta lägger jag ovanpå kindbenen, lite i pannan, på näsan, amorbågen och hakan.

anastasia contour kit tutorial guide highlighting contouring

 

Anastasia Contour Kit finns att köpa på bl a. eleven.se för 595 SEK.

*inlägget innehåller affiliatelänkar

4 kommentarer

Julias skönhetsblogg 25 januari, 2015 - 16:45

Det blir så himla stor skillnad! Hoppas att du mår bättre snart. Krya på dig! 🙂

BigMami 25 januari, 2015 - 19:28

Åh vilket superbra inlägg! Har faktiskt ett Anastasia contourkit liggandes i garderoben orörd sedan säkert ett halvår tillbaka… Har liksom inte kommit underfund med hur jag ska använda det på bästa sätt på min bleka, fräkniga hy.. Får ta fram det och testa det någon dag 😉

Januarifavoriter – Blogginlägg | Boho Bando 27 januari, 2015 - 16:05

[…] Contour & Highlight med Anastasia Contour Kit (2015-01-25) En superfin naturlig konturering med Anastasia Contour Kit. Malin har också tagit […]

philippabergstromwarren 31 januari, 2015 - 00:01

hej vad använder du för borste till contouring? (:

Malin 1 februari, 2015 - 18:10

Jag använder mig av alla möjliga; Real Techniques, e.l.f Cosmetics eller bdellium Tools 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer