Jurymedlem i Daisy Beauty Awards 2015!

av Malin
135 visningar 1 Minuter läsning

bokstavskombinationFör andra året i rad har jag fått äran att vara jury i Daisy Beauty Awards och detta år handlar det om bokstavskombinationer för min del.


Peter Thomas Roth
CC Eye Correcting Concealer SPF30
By Terry
Cellularose Brightening CC Lumi-Serum
Chanel CC Cream
La Roche-Posay Rosaliac CC Cream
Lancôme City Miracle CC Cream

 

Om Daisy Beauty Awards


Daisy Beauty Awards 2015
är ett pris som delas ut till skönhetsprodukter som är lite bättre än alla andra och som har lanserats/relanserats under 2014. Finalisterna utses av Daisy Beautys medarbetare, med viss input från andra redaktörer, bloggare och facebookgruppen Friends of Daisy Beauty. Finalisterna är medarbetares favoriter, eller produkter som har fått fina testresultat under året. Redan att bli uttagen som finalist är alltså svårt och kräver en effektiv produkt som håller vad den lovar. Finalisterna testas av en jury. Varje jurygrupp har fem medlemmar. Minst en av dessa fem jobbar för Daisy Beauty, de övriga är skönhetsbloggare från hela landet. Vinnarna presenteras i Daisy Beauty 3/2015.

.

Efter att vinnarna har presenterats i Daisy Beauty kommer jag att lägga upp mina recensioner här på bloggen. Är det någon av produkterna ni är extra sugna på att veta mer om?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer