The Body Shop Beauty Must Haves Vinter 2015

av Malin
25 visningar

The Body Shop har under varje årstid plockat ihop säsongens favoriter och bästsäljare, denna vinter handlar det om att återfukta huden och se till att varken ansikte eller kropp glöms bort i kylan.

 

the body shop olive body butter winter beauty must haves 2015
Olive Body Butter
the body shop winter beauty must haves 2015 wild argan oil miracle solid oil
Wild Argan Oil Miracle Solid Oil
the body shop winter beauty must haves 2015 smoky 2 in 1 gel liner
Smoky 2 in 1 Gel Liner
the body shop winter beauty must haves 2015 vitamin e overnight serum-in-oil
Vitamin E Overnight Serum-in-Oil
the body shop winter beauty must haves 2015 drops of youth eye concentrate
Drops of Youth Eye Concentrate
the body shop winter beauty must haves 2015 spa wisdom africa honey beeswax hands foot butter
Spa Wisdom Africa Honey & Beeswax Hands & Foot Butter
the body shop winter beauty must haves 2015 aloe protective restoring mask

Aloe Protective Restoring Mask


obb-mini
.
Olive Body Butter 185 SEK/200 ml

Bästsäljaren och klassikern Olive Body Butter är en krämig och rik fuktighetsbevarare för torr hud. Den absorberas lätt av huden och hjälper till att göra den mjuk och len tack vare lyxiga Community Fair Trade-producerade ingredienser som ekologisk olivolja från Italien samt kakaosmör och shiasmör från Ghana.

waomso-mini
.
Wild Argan Oil Miracle Solid Oil 145 SEK/50 g

En effektiv multitasker för dry spots! En koncentrerad fast olja som smälter vid kontakt med kroppsvärmen och ger en långvarigt verkande mjukgörande och fuktighetsbevarande effekt för mycket torra partier. Wild Argan Oil Miracle Solid Oil innehåller Community Fair Trade-producerade naturliga ingredienser: arganolja från Marocko, kokosnötsolja från Samoa och shiasmör från Ghana.

swahbhfb-mini
.
Spa Wisdom™ Africa Honey & Beeswax Hand and Foot Butter 195 SEK/125 ml

En intensivt fuktighetsbevarande kräm, inspirerad av afrikanska badtraditioner och med tre olika Community Fair Trade-producerade ingredienser från olika delar av Afrika. Spa Wisdom™ Africa Hand & Foot Butter passar för extra torra partier som händer, fötter, armbågar och knän.

doyec-mini
.
Drops of Youth™ Eye Concentrate 295 SEK/10 ml

Som efterföljare till storsuccén Drops of Youth™ Concentrate lanserades Drops of Youth™ Eye Concentrate under 2014. Drops of Youth™ Eye Concentrate är berikad med kraften från plantstamceller från edelweiss, en sällsynt blomma som växer i Alpernas rena luft. Edelweiss elasticitets- och förnyelseegenskaper bidrar till hudens förnyelseprocess för en mjukare och fräschare hy.

.

aprm-mini
.
Aloe Protecting Restoring Mask 235 SEK/100 ml

Denna intensivt vårdande sink-in ansiktsmask med svalkande Community Fair Trade-producerad aloe vera som är odlad helt utan bekämpningsmedel i Guatemala. Masken ska inte sköljas av, utan absorberas av huden och ger en mjukgörande och lenande effekt. Aloe Protective Restoring Mask är lämplig för känslig hud.

veonsio-mini
.
Vitamin E Overnight Serum-In-Oil 285 SEK/30 ml

Denna lyxiga serumblandning har blivit en stor försäljningssuccé tack vare den innovativa kombinationen av serumets kraft och oljans lyx. Hemligheten är en perfekt kombination av kraftfulla ingredienser och ledande hudvårdsteknik. Den unika oljeblandningen består av icke-feta oljor som absorberas snabbt av huden: Community Fair Trade-producerad marulaolja från Namibia, sesamolja från Nicaragua och sojaolja från Brasilien. Resultatet? En hud som känns uppfriskad, fräsch och mjuk.

s2i1gl-mini
.
Smoky 2-in-1 Gel Liner 135 SEK/2 ml

Skapa djärva och skarpa konturer med Smoky 2-in-1 Gel Liner, en innovation till franslinje och ögonbryn. Den smarta geléformulan består av finkrossade och intensivt mörka pigment som blandas med Community Fair Trade-producerade oljor för att få till djup och intensitet. Den färgstarka linern är perfekt för att skapa djärva och skarpa ögonmakeuper som håller hela dagen.

.

the body shop winter beauty must haves 2015

För mig känns nästan alla produkter rätt tråkiga. Två produkter (Vitamin E Overnight Serum-in-Oil och Drops of Youth Eye Concentrate) som jag inte tål för att min hy protesterar och jag får utslag, två produkter som jag redan har (Wild Argan Oil Miracle Solid Oil och Smoky 2 in 1 Gel Liner) och ni som känner mig vet att jag inte använder varken hand- eller fotkrämer och jag gillar inte olivdoften, så Olive Body Butter och Spa Wisdom Honey & Beeswax Hands & Foot Butter går också fetbort. Det jag ända känner för att testa är Aloe Protection Restoring Mask då jag gillar ansiktsmasker.

Jag hade velat se lite färg, ett läppstift och kanske något ur Vitamin C-serien, just för att piffa till det grå och tråkiga och för att boosta huden lite extra. Det är bara min personliga åsikt.

.
Har ni testat någon av produkterna eller har ni spanat in någon av produkterna i butik?

Skriv en kommentar

19 − tolv =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy