2015

2015 är nu här och det traskar på i väldig fart. Och jag har funderat lite på hur jag skulle kunna göra molkan.se bättre, men kommer på mig själv att köra på med mina vanliga rutiner. Jag skulle gärna vilja höra om ni har några förslag på hur jag skulle kunna göra bloggen ännu mer intressant eller rolig. Kommentera gärna här under om du har förslag!

Exempel på förslag; teman, återkommande inläggsserier, tips och life hacks på specifika områden (t ex. ögonbryn, bloggande eller fotografi), inspiration, fler tutorials.

Givetvis skulle jag vilja lägga upp en sminkning varje dag, men jag har tyvärr inte tid för det eftersom jag jobbar dagtid och har varken dagsljus innan eller efter jobbet just nu. Och jag skulle jättegärna göra fler videor – men har tyvärr ingen kamera att filma med. Så just de två punkterna kan jag tyvärr inte göra någonting åt i denna stund. Men med våren kommer ljuset och med jobb kommer pengar.. så håll ut!

Något jag bestämt mig för att vara bättre på själv är att spana in mina läsares bloggar (så glöm inte att fylla i din bloggadress när du kommenterar hos mig) och kommentera mer hos andra bloggare, samt att dela med mig av andra bloggare som jag tycker om. 2015 är länkkärlekens år för mig, just för att vi är en stor community och jag tycker att vi ska jobba mot att hjälpa och inspirera varandra. Mer kärlek och mindre “konkurrenstänk” som det faktiskt finns mycket av i bloggvärlden.

Har ni några bloggmål för 2015?

.
Lämna ditt förslag här

.
[contact-form to=’malin.hartzell@molkan.se’ subject=’Förslag 2015′][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’/][contact-field label=’Webbplats’ type=’url’/][contact-field label=’Förslag’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer