daisy beauty expo 2015 event

I dag åker jag ner till Stockholm för att delta i Daisy Beauty Expo 2015. Redan i höstas fick jag mail om att jag skulle reservera datumet för något spännande och jag har så sett fram emot detta. Under en tid trodde jag inte att jag skulle kunna åka, eftersom det är så långt och kollektivtrafiken är alldeles för dyr. Men som tur var löste det sig och jag är nu jättespänd över morgondagen!

Kameran kommer givetvis att få följa med så att ni får se vad vi pysslar med. Det ska bli kul att få lära sig mer om allt skönhetsvärlden har att bjuda på och även att få se både gamla och nya ansikten ♥ ♥ ♥

1 kommentar

Mammi 9 januari, 2015 - 19:58

Ta mycket bilder.

Svara

Skriv en kommentar

8 + sjutton =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy