Best in Beauty 2014: Doft & Verktyg

av Malin
21 visningar 3 Minuter läsning

Här kommer tredje och sista delen i Best in Beauty 2014. Detta är mina doft- och verktygsfavoriter. Komplettera gärna med dina egna favoriter i kommentarerna nedan ♥

best in beauty 2014 scent fragrance doft verktyg tools brushes molkan skönhetsblogg

Doft

Bästa Body Mist Victoria’s Secret Love Spell
Jag kör fortfarande på min favoritdoft från VS när jag känner att jag bara vill fräscha till mig lite snabbt. Jag har doften som EdT också, men till vardags gillar jag lättare dofter som inte ger en doftaura på 2,5 meter. Vill bara att det ska lukta gott när man kommer nära vilket jag gillar med dessa mistar.

Bästa EdT Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh
Äntligen fick jag köpa mig min drömdoft. Jag ryser nästan varje gång jag doftar på den och under sommaren användes den flitigt. En lätt blommig doft som jag aldrig vill vara utan!

Bästa EdP Lady Gaga Fame EdP
Jag måste säga att jag verkligen gillat denna och doften har liksom vuxit mer och mer för varje gång jag använt den. En varm och härlig doft som inte är för tung.

best in beauty 2014 scent fragrance doft verktyg tools brushes molkan skönhetsblogg

Verktyg

Bästa Borstset Real Techniques Nic’s Picks Limited Edition Collection
Jag har gillat i princip alla borstar jag testat under året och RT har varit en stor del av att upptäcka möjligheterna med bra verktyg. När jag var i London visste jag att jag ville handla med mig detta kit hem och jag har seriöst använt det i princip exklusivt sedan dess. Älsk på alla borstar!

Bästa Individuella verktyget Real Techniques Nic’s Picks Eyeliner Brush
Och som en dubbelvinst blir Eyeliner Brush bästa individuella verktyget då detta har förenklat min ögonbrynsrutin markant! En tunn, men precis snedställd borste som gör precis som jag vill.

best in beauty 2014 scent fragrance doft verktyg tools brushes molkan skönhetsblogg

Övrigt

“Det där lilla extra” Min sminkspegel
Alltså, jag vet inte hur länge jag drömt om en riktig spegel… och 2014 gick min dröm i uppfyllelse. Den är så fin och användbar och jag har en klar bild över hur jag vill att min sminkstation ska se ut när vi hittar nytt boende. Det kommer bli amazing!

Vad är dina doft- och verktygsfavoriter för 2014? Har du några tips till mig inför 2015?

3 kommentarer

BigMami 13 januari, 2015 - 13:51

Vart har du köpt sminkspegeln? 🙂

Malin 13 januari, 2015 - 14:56

Den kommer från Sminkspegel.se 🙂

bigmami83 13 januari, 2015 - 14:58

Tack! Den måste jag kika på 🙂 Har superdåligt ljus på toan och stå vid fönstret kl 7 på morgonen är ju liksom ingen vits med den här årstiden 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer