glossybox christmas in velvet limited edition 2014 glossyboxse glossybox_sweden

I julklapp av Glossybox fick jag deras Limited Edition Julbox “Christmas in Velvet”. Supergulligt! Boxen innehöll 6 stycken fullsize-produkter och kostade 279 SEK och har ett värde över 1100 SEK.

glossybox christmas in velvet limited edition 2014 glossyboxse glossybox_swedenEtt passande rött nagellack till säsongen från Uslu Airlines. Det ser fint ut och detta kommer nog att komma till användning så småningom.

glossybox christmas in velvet limited edition 2014 glossyboxse glossybox_swedenTvå stycken mineralbaserade pigment från Marsk, en vitskimrande och en guldgul. Båda skuggorna ser superfina ut och kommer nog också att komma till användning.

glossybox christmas in velvet limited edition 2014 glossyboxse glossybox_swedenEn “terapikräm” för håret innehållande silkesprotein och aminosyror från märket Broader. Snark. Krämer kan nog vara det tråkigaste man kan få i boxar… Och hårkrämer. Suck.

glossybox christmas in velvet limited edition 2014 glossyboxse glossybox_swedenFotkräm från -417. Ännu mer snark. Alltså, jag använder inte fotkrämer alls då jag inte känner att jag behöver det. Jag börjar nästan känna ett hat mot fotkrämer. Blä.

glossybox christmas in velvet limited edition 2014 glossyboxse glossybox_swedenPärlemorskimrande ansiktsprimer med persikokärnolja och Vitamin E från Bottega Verde. Både kul och tråkigt på samma gång. Jag gillar att testa primers… men ja, jag kan inte undgå det här med kräm-problemet i boxar. Så tråkigt.

glossybox christmas in velvet limited edition 2014 glossyboxse glossybox_swedenLäppbalsam i fin förpackning från Royal Apothic. Alltså, hade inte förpackningen varit så gullig hade jag nog dissat denna produkt direkt. Men en fin burk och fin färg på en ganska tråkig produkt annars. Den får följa med i väskan i alla fall så får vi se om den blir använd.

glossybox christmas in velvet limited edition 2014 glossyboxse glossybox_swedenSjälva boxen kändes som höjdpunkten i detta fall. En fin sammetsbox med ett lock som sitter fast med ett magnetsnäpp. Boxen är ju så fin att man vill ha den framme. Jag har lagt i mina nagelprylar i min, då får den komma fram titt som tätt och inte bara stå osedd.

glossybox christmas in velvet limited edition 2014 glossyboxse glossybox_sweden

För mig blev denna box mer eller mindre ganska tråkig. Och jag hade nog blivit ännu mer besviken om jag hade köpt den själv. Jag är jättetacksam att jag fick den, men då var det ju som sagt mest själva sammetsboxen som lockade mig. Jag hade inte hört talas om något av märkena innan – och samtidigt som att det kan vara spännande skrämmer det mig lite. Lacket och ögonskuggorna kommer jag att behålla själv. Krämerna går nog direkt vidare till någon annan – och läppbalsamet och primern har jag inte bestämt mig om än.

Ni som köpte denna Limited Edition-box. Vad tyckte ni? Hiss eller diss?

4 kommentarer

Elin 7 januari, 2015 - 13:03

Jag köpte min och jag måste säga att jag inte direkt hoppade jämfota av mitt innehåll. Dock fick jag en ansiktstvätt från -417 istället för fotkräm, hade ju mycket hellre tagit en sån eftersom jag använder fotkräm dagligen. Men ja, det var lite tråk varning tyvärr..

Malin 7 januari, 2015 - 13:04

Vill du ha min fotkräm får du den gärna 🙂 Betalar du frakt och emballage så skickar jag den till dig asap!
Kram

Elin 7 januari, 2015 - 20:28

Men åh vad gullig du är, det erbjudandet tackar jag ju inte nej till 🙂 Jag gör av med en tub fotkräm i månaden typ, borde kanske starta fotkrämsbloggen. Tror det kan bli en väldigt dåligt besökt blogg, haha.
Har du nån mailadress vi kan ta detaljerna via? Kram!

Marie P.Hall 7 januari, 2015 - 13:25

Jag fick Cleansing gelen istället för fotkrämen och blev nöjd över det då jag älskar detta. Men visste inte att man kunde ha fått en fotkräm istället, hade nog hellre velat haft den faktiskt än cleansing gelen.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer