Viva La Diva Lipstick Duo Swatches + Mini review

av Malin
207 visningar
viva la diva lipstick duo elektra bloodberry godiva nova swatch lip

I början av december presenterades Viva La Divas höstkollektion Smokin’ Hot där de bl a. lanserades Lipstick Duo, alltså med två olika färger i ett stift. Kul idé tänkte jag! Men efter att ha sett andra bloggares swatches och recensioner måste jag medge att jag blev lite besviken.. speciellt med tanke på promobilderna som publicerades i samband med att produkterna kom.

viva la diva lipstick duo elektra bloodberry godiva nova swatch lip

Nova, Bloodberry, Elektra, Godiva

viva la diva lipstick duo elektra bloodberry godiva nova swatch lip

Nova – En ljus kall rosa färg tillsammans med en aningens mörkare lila färg. Den ljusa färgen är alldeles för kritig och svårapplicerad, den lila färgen fungerar bättre även om den också är ganska kritig på.

viva la diva lipstick duo elektra bloodberry godiva nova swatch lip

Bloodberry – Favoriten bland dessa duos. En orange- och en riktigt neonig rosa färg. Båda är mjuka och lättapplicerade. Blandar man ihop dem blir det även en supersnygg korallfärg.

viva la diva lipstick duo elektra bloodberry godiva nova swatch lip

Elektra – Hade kunnat bli så bra, men ett magplask. En guldig- och en silvrig färg. Båda är snuskigt torra, men silvernyansen tar priset. Så torr att jag fick trycka bra hårt innan det ens gav någon slags färg, var rädd att jag skulle ha av stiftet. Guldnyansen var aningens bättre, men jag tror inte att jag kommer använda någon av sidorna ensamt. Däremot har jag testat dem över andra läppstift och då har de gett lite “oumpf” till en vanlig krämig färg.

viva la diva lipstick duo elektra bloodberry godiva nova swatch lip

Godiva – En varm ljus rosa- och en mörkare rosa färg. Även här har den ljusa lite problem med kritighet, men inte alls som den ljusa färgen i Nova. Blir en fin Barbie-rosa färg tillsammans. Den mörkare rosa är mjuk och glider på lätt.

  • Nova
  • Bloodberry
  • Elektra
  • Godiva
2.5

Om Viva La Diva Lipstick Duo

Skulptera dina läppar, lek fram olika effekter med detta läckra läppstift. Viva La Diva Duo Lipstick har två färger i samma läppstift som matchar varandra.

Använd färgerna separat eller en färg på överläppen och den andra på underläppen. Skulptera läpparna genom att lägga en ljusare färg längst in på läpparna och lägg den mörkare färgen skarpt innanför läppkonturen eller tvärtom. Lek dig fram med färgerna.

Läppstiften kostar 79 SEK /st och finns att köpa på Åhléns och Bubblebox.

1 kommentar

Eli 5 januari, 2015 - 12:22

i love duo lippies, they are so handy when travelling 🙂 The Bloodberry shade is gorgeous!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy