The Body Shop 24 Days of Joy Ultimate Lucka 22-24 + Recension

av Malin
75 visningar 4 Minuter läsning

De sista tre luckorna i min The Body Shop 24 Days of Joy Ultimate Advent Calendar har nu öppnats och här kommer innehållet i lucka 22, 23 och 24.

the body shop 24 days of joy ultimate advent calendar vad finns i lucka 22 lucka 23 lucka 24 molkan skönhetsblogg
Lucka 22
the body shop 24 days of joy ultimate advent calendar vad finns i lucka 22 lucka 23 lucka 24 molkan skönhetsblogg
Lucka 22: All-In-One InstaBlur
the body shop 24 days of joy ultimate advent calendar vad finns i lucka 22 lucka 23 lucka 24 molkan skönhetsblogg
Lucka 23
the body shop 24 days of joy ultimate advent calendar vad finns i lucka 22 lucka 23 lucka 24 molkan skönhetsblogg
Lucka 23: Wild Argan Body Butter
the body shop 24 days of joy ultimate advent calendar vad finns i lucka 22 lucka 23 lucka 24 molkan skönhetsblogg
Lucka 24
the body shop 24 days of joy ultimate advent calendar vad finns i lucka 22 lucka 23 lucka 24 molkan skönhetsblogg
Lucka 24: Vitamin E Serum-In-Oil

All-In-One™ InstaBlur, Wild Argan Oil Body Butter och Vitamin E Overnight Serum-In-Oil. Tre produkter som jag har sedan innan. InstaBlur är helt okej ensam, men under smink korvar den. Jag har fortfarande inte kommit halvvägs i min förra body butter med arganolja och serumoljan gillar jag inte alls p g a. den alldeles för starka doften – huvudvärksvarning! Så tyvärr blev de sista luckorna lite av en miss för mig.

Sammanfattning

Ska jag vara ärlig så hade jag nog blivit lite besviken om jag hade köpt kalendern själv. Jag tittade på innehållet  de andra kalendrarna och hade kanske föredragit en Luxury (den röda) – där det förekom fler produkter jag kanske själv hade kunnat/velat använda och testa för att sedan köpa fullsizeprodukterna sedan.

Med risk för att låta bortskämd och otacksam så var det lite tråkigt att “bara få” bästsäljande och populära produkter. Det hade faktiskt varit lite mer spännande att få sånt som man kanske inte hört så mycket om. Men jag är glad att jag fick ta del av kalendern, för hela uppevelsen och spänningen gav ju absolut en ljusglimt i denna mörka vardag.

Som med allt här i livet kan ju inte alla vara nöjda med allt.. så är det liksom. Men det finns ju absolut guldkorn i den här kalendern som jag både hoppat och skuttat för. Mina favoritluckor har varit 2, 3, 8, 9, 14, 16, 19, 20 och 21. Vilka har varit dina favoritluckor? Är du nöjd?

  • Innehåll
  • Spänning
  • Variation
  • Pris
3.3

Om The Body Shop 24 Days of Joy Ultimate Advent Calendar

Gyllene perfektion
Ibland är endast det bästa bra nog. I denna fulländade guldkalender finns allt en livsnjutare kan önska sig.

The Body Shop 24 Days of Joy Ultimate Advent Calendar kostar 1200 SEK och har ett värde på 2585 SEK (finns endast att köpa i butik under november månad).

Önskemål

Hade så gärna velat se någon av säsongsprodukterna i kalendern, helst av allt en Glazed Apple EdT eller Glazed Apple Shower Gel. Hade också gärna sett något tillbehör, skrubbhandskar eller kanske en Muslin Cloth. Har länge varit sugen på att testa deras hårprodukter, så det hade jag gärna testat istället för hand- och fotkrämer.

Jag hade också velat att Camomile Gentle Makeup Remover bytts ut mot Camomile Waterproof Eye & Lip Make-Up Remover eller Camomile Silky Cleansing Oil då dessa två är så mycket bättre! Hade också gärna bytt ut något mot en produkt från Pomegranate-serien då jag knappt hört eller sett något av den.

Det hade också varit trevligt med ett Colour Crush™ Nail Varnish, hade varit bra för att promota den nya produkten – kanske Red my mind eller Relish the moment? Två mycket passande färger till denna säsong! Jag hade också gärna bytt ut den svarta Carbon Eye Definer mot ett Colour Crush™ Lipstick i en läcker röd nyans.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer