glossybox sweden sverige december 2014 maria nilsdotter design l'oréal paris sacso make up store burts bees anthon berg bella pierre cosmeticsDenna månad är boxen designad av smyckesdesignern Maria Nilsdotter och när jag var i London med Daisy Beauty fick vi en sneak peek på boxen och jag kände att jag bara var tvungen att ha den p g a. den supersnygga designen! Motiven på boxen ska föreställa Marias skissbok och inspirerad av korpen och dess dragning till guld och glitter.

glossybox sweden sverige december 2014 maria nilsdotter design l'oréal paris sacso make up store burts bees anthon berg bella pierre cosmetics

glossybox sweden sverige december 2014 maria nilsdotter design l'oréal paris sacso make up store burts bees anthon berg bella pierre cosmetics

glossybox sweden sverige december 2014 maria nilsdotter design l'oréal paris sacso make up store burts bees anthon berg bella pierre cosmeticsEn Aloe Vera Gel från Sasco. Aldrig hört talas om märket. Men Aloe Vera kan ju alltid vara bra att ha trots att produkten känns lite malplacerad just i denna box.

glossybox sweden sverige december 2014 maria nilsdotter design l'oréal paris sacso make up store burts bees anthon berg bella pierre cosmeticsMicellar Cleansing Water från L’Oréal Paris. En produkt som jag blev riktigt glad över när jag öppnade boxen. Jag har blivit mer och mer intresserad av micellära vatten, så denna ska bli rolig att testa.

glossybox sweden sverige december 2014 maria nilsdotter design l'oréal paris sacso make up store burts bees anthon berg bella pierre cosmeticsEtt varmt lila nagellack från Make Up Store. Superfint! Can’t wait to try it!

glossybox sweden sverige december 2014 maria nilsdotter design l'oréal paris sacso make up store burts bees anthon berg bella pierre cosmeticsLäppbalsam från Burt’s Bees i doften “Beeswax”. Kanske inte någon favorit, men den mjukgör och återfuktar läpparna i denna übertorra tid.

glossybox sweden sverige december 2014 maria nilsdotter design l'oréal paris sacso make up store burts bees anthon berg bella pierre cosmeticsEtt silvrigt allt-i-allo-glitter från Bella Piere Cosmetics. Ett riktigt fint glitter som kan användas både till kroppen, naglarna, smink osv.

malhar_141221_0165Och slutligen en mörk choklad med chili, honung och mandlar från Anthon Berg. Mums!

malhar_141221_0121

Jag hade faktiskt inte förväntat mig så mycket då jag mest bara ville ha själva boxen. Men blev positivt överraskad över allt egentligen. Det tråkiga kanske var Aloe-krämen, men ändå en användbar produkt.

Prenumererar du på Glossybox? Vad fick du? Och är du nöjd?

.
En prenumeration på Glossybox kostar 139 SEK /månad. Vill du också prenumerera? Gör det här!

3 kommentarer

Kristina 27 december, 2014 - 16:32

Haha vad annorlunda det kändes att det kom en chokladbit med i boxen!

Felicia 3 januari, 2015 - 17:37

Alla får väl samma saker i boxen varje månad? =) har för mig det, men kanske har fel!

Malin 3 januari, 2015 - 17:42

Nej, man får olika produkter beroende på hur man har fyllt i formuläret 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer