Christmas nails pink red gold glitter black nail art julnaglar molkan skönhetsbloggDenna vecka har jag också haft lite juliga naglar, gillar verkligen att ha fina naglar på jobbet då jag inte vill sminka mig så mycket p g a. att det ändå bara rinner av. Fick hem ett 500-pack lösnaglar från eBay så jag kunde inte hålla mig.

Christmas nails pink red gold glitter black nail art julnaglar molkan skönhetsblogg

Christmas nails pink red gold glitter black nail art julnaglar molkan skönhetsblogg

Jag har använt
  • IsaDora Wonder Nail – 793 Passionate
  • Essie – Rock at the top
  • Essie – Jiggle high, Jiggle low
  • Viva La Diva Nail Polish – Darkstar

2 kommentarer

mammi 22 december, 2014 - 20:18

Vilka fina. <3

Lackert 29 december, 2014 - 19:00

Snyggt! Gillar speciellt ringfingret

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer