The Body Shop 24 Days of Joy Ultimate Lucka 8-14

av Malin
19 visningar 1 Minuter läsning

Andra veckan i december är över. Det är tredje advent och här kommer veckans luckor i The Body Shop 24 Days of Joy Ultimate Advent Calendar, alltså 8 till 14.


Klicka på på någon av bilderna för att bläddra bland dem i större format.

Lucka 8
Lucka 8: Vitamin E & C Sachets
Lucka 9
Lucka 9: Atlas Mtn Rose Shower Gel
Lucka 10
Lucka 10: Aloe Soothing Day Cream
Lucka 11
Lucka 11: Wild Rose Hand Cream
Lucka 12
Lucka 12: Honeymania Body Butter
Lucka 13
Lucka 13: Peppermint Cooling Foot Lotion
Lucka 14
Lucka 14: Wild Argan Oil Bubbling Bath

Lite “tråkigare” innehåll denna vecka måste jag säga. Jag använder i princip aldrig hand- eller fotkrämer så de går fetbort för mig oavsett härlig doft eller hur bra de är. Ansiktskrämer har jag så jag skulle kunna bada i, men just denna med Aloe Vera har jag varit nyfiken på, så den känns ändå helt okej. Honeymania-body buttern har jag i full storlek sedan innan och gillar doften skarpt – men det känns onödigt att börja använda denna reseförpackning så den får nog ändå gå till någon annan ändå.

Roligast är ju definitivt Sachet-maskerna och Wild Argan bubbelbad! Både Vitamin E-masken och Vitamin C-skrubbmasken är två av mina absoluta favoriter, så dessa blev jag mycket glad över. Samma med Bubble Bath med Wild Argan Oil-doften… om jag inte missminner mig använde jag upp min förra ganska snabbt i höstas, så det var en trevlig överraskning.
.

Ni som har denna kalender, eller någon av de andra varianterna… Vad har ni fått? Och är ni nöjda?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer