thebalm brallis.se makeup hot mama blush pretty smart lip gloss smoke balm eye paletteSom ni kanske sett på flera andra bloggar och även i min julkalender att Brallis.se har fått in sminkmärket theBalm och härom veckan fick jag hem ett litet utskick på några produkter som finns till försäljning.

thebalm brallis.se makeup hot mama blush pretty smart lip gloss smoke balm eye palette

thebalm brallis.se makeup hot mama blush pretty smart lip gloss smoke balm eye palette

thebalm brallis.se makeup hot mama blush pretty smart lip gloss smoke balm eye palette

theBalm Smoke Balm Smokey Eye Palette – Volume 1, 179 SEK

Smoke Balm Smokey Eye Palette är en magisk ögonskuggspalett som framhäver din ögonfärg och låter dina ögon stråla. Paletten innehåller 3st pigmentrika ögonskuggor. Ögonskuggorna är perfekt ihopparade för att passa varandra så väl vid en diskret dagtidsmakeup som en mer vågad kvälls makeup.

thebalm brallis.se makeup hot mama blush pretty smart lip gloss smoke balm eye palette

thebalm brallis.se makeup hot mama blush pretty smart lip gloss smoke balm eye palette

thebalm brallis.se makeup hot mama blush pretty smart lip gloss smoke balm eye palette

theBalm Pretty Smart Lip Gloss – Wow, 169 SEK

Pretty Smart Lip Gloss är ett mycket behagliga läppglans som tillför vackra toner och stilfull glans. Produkten finns i flera nyanser som sensuella röda, neutrala ”nudes” eller fräcka rosa toner för att du lätt ska hitta den nyans som passar din personliga stil.

thebalm brallis.se makeup hot mama blush pretty smart lip gloss smoke balm eye palette

thebalm brallis.se makeup hot mama blush pretty smart lip gloss smoke balm eye palette

theBalm Hot Mama, 199 SEK

Hot Mama är en allt i ett produkt så smart att den kan användas både som ögonskugga, rouge och diskret highlighter. Förpackad i en praktisk kompakt tillför detta rosa/persika färgade pudret en stilfull färg till din kinder och en hint av skimmer på ögonlocket samtidigt som den framhäver dina finaste drag.

thebalm brallis.se makeup hot mama blush pretty smart lip gloss smoke balm eye palette

Ett riktigt roligt utskick och perfekta färger för mig och för säsongen. Jag har använt både ögonskuggspaletten och rouget och båda är så fina! Hot Mama ger ett otroligt fint glow som verkligen kan behövas så här års. Har inte vågat använda läppglanset då jag har jobbat och varken haft tid eller lust att springa och kolla om det sitter på plats, men det är väldigt pigmenterat och har planerat att göra en sminkning med dessa produkter inom kort.

.

Och kom ihåg att du har 10% rabatt på dessa produkter hela december ut med rabattkoden billigarethebalm!

.

Har ni testat någon eller några av dessa produkter? Vad tycker ni?

2 kommentarer

Helena/LipGloss Bitch 11 december, 2014 - 16:43

Jag har testat massor från theBalm, är ett stort fan 🙂 Hot Mama och Bahama Mamam hör till favoriterna.

Lackert 11 december, 2014 - 22:14

Paletten ser jätte fin ut

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy