Sminkspegel – alla flickors dröm!

av Malin
156 visningar

Alltså, vem har inte drömt om en riktig sminkspegel någon gång? En sån där som man ser backstage på teaterföreställningar eller på film. Jag vet att jag har drömt om en så länge jag kan minnas…

Spegelramen är vit och har 12 stycken halogenlampor i 2 700 Kelvin som blir ett varmt vitt ljus. Det finns en dimmerfunktion för att dra ner ljuset om man bara vill använda spegeln som vanlig ljuskälla och har extremt bra ljus när man brassar på fullt. Perfekt för en mörk vinter när man ändå vill se vad man pysslar med.

5 kommentarer

Pernilla S 3 december, 2014 - 12:09

Precis en sån jag har önskat mig, sen förra året då jag fick syn på dom! Ååååh…

Svara
Marie P.Hall 3 december, 2014 - 12:24

Åh vad jag så gärna också vill ha en sån! Har önskat mig den i flera år, hålller tummarna för att jag får den i julklapp det här året! ^^ Dom måste ju vara så dyra också!!!

Svara
Diana 3 december, 2014 - 13:43

Jag har den i svart! Ett av mina bästa köp någonsin 🙂

Svara
Zarah-Lou 3 december, 2014 - 23:33

Alla.. var det ja.. faaan! Kommer jag att bli 1800 kronor fattigare så småning om 😛 Jag som hade tänkt köpa mig en mindre sminkspegel med ljus. En rund med vanlig spegel på ena sidan, och förstoring på baksidan.. hm… måste fundera ett varv till 😉

Svara
Dess 4 december, 2014 - 14:48

Otrooooligt avundsjuk..

Svara

Skriv en kommentar

20 + tjugo =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy