Det är tydligen flera som har problem eller tycker att det är svårt att delta i min julkalender, därför kommer här en guide hur du gör!

  1. Klicka dig in på julkalendern och sedan klicka på dagens lucka
  2. Scrolla ned till texten “delta här”
  3. Delta genom att skriva in din mailadress eller logga in med Facebook i rutan som ser ut som denna ↓
  4. Klicka sedan på “Continue”

.
Lucka 1

.
När du gjort de steg du måste låses fler steg upp och du kan göra extrasteg för att ha större chans att vinna.
.
Några fler frågor på det? 🙂

14 kommentarer

Nathalie 1 december, 2014 - 17:01

Om det är 5 så kallade “avbockningar” då är alla steg gjorda o de är bara att hålla tummarna? 🙂
Tyckte detta var ett otroligt smidigt sätt o delta på.

Malin 1 december, 2014 - 17:42

Jajamen! Precis så 🙂

Mari 1 december, 2014 - 17:28

Super enkelt! Men en liiiten fråga. kan man klicka x-knappen när man fyllt i allt. Fanns inge gå vidare. Jag menar som så att lotterna inte försvinner när man klickar på x-knappen.

Malin 1 december, 2014 - 17:44

Jajamen, det går så bra. Varje svar registreras efter du fyllt i dem och du behöver inte trycka på någon extraknapp för att skicka 🙂

Decibel Sandstedt 1 december, 2014 - 18:58

Jag tycker tvärtom att din julkalender är den bästa och smidigaste som jag har stött på hittills. 🙂
Himla bra tycker jag, stor tumme upp! =P <3

Malin 1 december, 2014 - 18:58

Tack så hjärtligt <3

MyzaaN 1 december, 2014 - 19:41

Tyckte det var så smidigt att delta 😀

Carola 2 december, 2014 - 11:47

Hej. Tycker det var smidigt att delta. Men då jag inte har instagram kan jag inte följa någon där, däremot har jag fb, blogvin och andra forum. På första luckan kunde jag hoppa instagram å ändå fylla i dom andra men på 2:a luckan har jag inte chans att skaffa fler bonuspoäng eftersom instagram ligger före.. mkt tråkigt och lite orättvist. Dom som däremot har instagram men ex inte fb kan få fler eftersom instagram låses upp före. Bara en tanke.. Tack för en annars trevlig blogg och roligt med adventskalendern!! 🙂
MVH Carola

Malin 2 december, 2014 - 12:04

Hej Carola och tack för feedbacken! Detta är pga. av att vissa sponsorer till luckorna vill att jag har vissa regler vilket också står i reglerna för julkalendern. Varför jag inte har satt facebook som prioritet är att de har regler som säger att man inte får kräva att man t ex. “gillar och delar” sidan utan att bryta deras regler. Tyvärr är upplägget så här denna gång och jag kanske hittar någon annan och bättre lösning till nästa gång. Jag har försökt att vara så rättvis som möjligt. Hoppas att du deltar i de luckor du kan i alla fall 🙂

Kram

Anna 2 december, 2014 - 20:43

Jag tycker också att det var smidigt 🙂

Tilde Udin 5 december, 2014 - 07:20

Hur får man veta om man vunnit sen? 😉

Malin 5 december, 2014 - 07:24

Jag skickar ett mail till vinnaren. Plus att man kan gå in i luckorna och se vinnarens namn längst ner på sidan.

Sara 10 december, 2014 - 00:41

Hej, har man ingen chans att vinna om man inte “bockar av” alla steg? Jag har nämligen inte instagram och undrar om det ens är nån idé att jag tävlar hehe?
Hursomhelst jättefin blogg och mycket fina priser i julkalendern! <3

Malin 10 december, 2014 - 09:19

Jovisst det har du! Det är bara större chans att man vinner då jag räknar varje steg som en poäng 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy