Nyhet: Nivea Daily Essentials Sensitive

av Malin
90 visningar

Nya NIVEA Daily Essentials Sensitive-serien är boostad med naturligt lugnande och skyddande aktiva ingredienser som är speciellt utformade för att lugna känslig hud och förbereda den för alla påfrestningar. Produkterna är utan parabener, färgämnen och parfym och är skonsamma mot huden.

Nivea Daily Essentials Sensitive

Nivea Sensitive Cleansing Milk, 69 SEK

Sensitive Cleansing Milk från Nivea är berikad med druvkärneolja och dexpanthenol (provitamin B5) och rengör med denna formula huden mjukt och omsorgsfullt och tar bort make-up. Den respekterar hudens naturliga balans.

Nivea Daily Essentials Sensitive

Nivea Sensitive Micellar Water, 65 SEK

Sensitive Micellar Water från Nivea är en 3-in-1 ansiktsvatten som rengör, tar bort make-up och återfuktar på en och samma gång. Tack vare den innovativa micellar-teknologin rengör produkten milt men mycket effektivt.

Nivea Daily Essentials Sensitive

Nivea Sensitive Day Care, 99 SEK

Sensitive Day Care från Nivea reducerar effektivt de tre viktigaste tecknen på känslig hud: 1. Rodnad. 2. Torrhet. 3. Stramhet. Den vårdande formulan berikad med lakritsextrakt och druvkärneolja lugnar hudirritation och reducerar synlig rodnad, lindrar omedelbart huden från en obehaglig känsla av stramhet återfuktar intensivt. SPF 15 skyddar mot för tidigt åldrande orsakat av solen samt stärker hudens naturliga motståndskraft.

Nivea Daily Essentials Sensitive

Nivea Sensitive Night Care, 99 SEK

Sensitive Night Care från Nivea reducerar effektivt de tre viktigaste tecknen på känslig hud: 1. Rodnad. 2. Torrhet. 3. Stramhet. Den vårdande formulan berikad med lakritsextrakt och druvkärneolja lugnar hudirritationer under natten och reducerar synlig rodnad, lindrar ögonblickligen huden mot en obehaglig känsla av stramhet återfuktar intensivt och stödjer hudens re-generationsprocess under natten.

Nivea Daily Essentials Sensitive

Jag fick även ett par små prov på dagkrämen som jag faktiskt tog med mig på resan till London och jag upplevde att min hy aldrig varit så mjuk och len. Jag har annan hudvård som jag testar just nu och ytterligare som står näst på tur, men jag ser fram emot att testa dessa!

Har du testat Nivea Daily Essentials Sensitive?

1 kommentar

Lackert 27 november, 2014 - 22:17

Jag använder det ansiktsvattnet och är super nöjd med det så ska nog kolla in dom andra produkterna med efter att dom jag använder nu tagit slut. Är ju alltid bra med ett märke som är lättillgängligt åxå

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy