eleven store molkan hair makeover karlbergsvägen eleven.se

eleven store molkan hair makeover karlbergsvägen eleven.se

eleven store molkan hair makeover karlbergsvägen eleven.se

eleven store molkan hair makeover karlbergsvägen eleven.se

eleven store molkan hair makeover karlbergsvägen eleven.se

När jag var i Stockholm passade jag på att gå in på eleven store som ligger på Karlbergsvägen 37. Jag hann tyvärr inte springa in där förra gången jag var där så det var riktigt roligt att kika in för att se hur de har det. Butiken är jättemysig och det är så himla fint där inne. Hade jag bott närmare hade jag nog kikat in där var och varannan dag.

I butiken har de ett litet utbud av det som finns på hemsidan och det skulle kunna göras en hel del skada i plånboken där. Ville ha allt! Man kan även blir sminkad av makeupartisten Johannes eller få frillan fixad av Fredrik och snart även kunna boka in hudvårdsbehandlingar. Har ni vägarna förbi tycker jag definitivt att ni ska gå in och kika, eller bara för att prata med supertrevliga människor!

eleven store molkan hair makeover karlbergsvägen eleven.se frisör stockholm fredrik före efter lila hår purple ombreInnan Fredrik gjorde något med håret konstaterade vi mer eller mindre att mitt hår var en katastrof. Ni ser ju att det är ljusade upptill (min naturliga hårfärg), mörkare i mitten (färgat mörkbrunt för ca. ett år sedan) och hemmagjord ombre som det inte var så mycket kvar av. Plus att mitt hår, vad jag än gör, är frissigt. Skittråkigt! Så snacka om att jag var redo för en förändring..

Men först väntade det bästa, en hårtvätt med excellent hårmassage. Alltså, jag höll på att somna när han tvättade håret på mig – det är så skönt att bara bli omhändertagen ibland.

eleven store molkan hair makeover karlbergsvägen eleven.se frisör stockholm fredrik före efter lila hår purple ombreFörst la han i en ny blekning för att skapa en ny ombre för att den nya färgen skulle synas. Han klippte även bort så mycket som behövdes. Jag gav honom lite fria händer då jag bara var trött på mitt skatbo.

eleven store molkan hair makeover karlbergsvägen eleven.se frisör stockholm fredrik före efter lila hår purple ombre

Jag hade bestämt att jag ville ha en mörk lila färg i håret men ändå behålla ombren då jag tycker att det är så snyggt! Det är tre olika lila färger; mörk i botten, mellan i längderna och ljusare i topparna – just för att förstärka ombreeffekten. Och alltså, det är nog inte någon gång jag gått ut från frisören och varit så nöjd som jag var när jag gick därifrån. Fredrik lyssnade verkligen på vad jag ville och gjorde det till något fantastiskt!

Jag fick även med mig Fredriks egna produkt som heter Wetsuit som är en innovativ hårvårdsprodukt som hjälper till att skydda håret när du tvättar det. Jag kommer att skriva mer om den i ett eget inlägg och självklart recensera den för er. Har testat den 2-3 gånger redan men känner att jag behöver lite mer kött på benen innan ett utlåtande.

Som sagt, jag är supernöjd och vill du också bli snygg i håret tycker jag att du ska boka in en tid hos Fredrik!
Tack så jättemycket för mitt nya hår

You May Also Like

16 kommentarer

Svara

Jäkligt snyggt!

Svara

färgen är helt fantastisk! du passar otroligt bra i den tycker jag. önskar att jag också kunde ha mörkt hår.

Svara

Det vart ju hur läckert som helst!

Svara

Åh, så snyggt!!! 😀

Svara

Superläckert! Du passar riktigt bra i den där kalla nyansen!

Svara

Wow så snyggt det blev! 😀 Du passar jättebra i det också! 😀

Svara

Va snyggt det blev 😀

Svara

Men jäklar vilken förändring! Hur snyggt som helst! Det lila passar verkligen dig och framhäver dina ögon jättefint! 🙂

Svara

Blev supersnyggt 😀

Svara

Snyggt! Är det färg eller toning, eller båda? 🙂

Svara

Det är färg

Svara

Wow vilket resultat 🙂 Hur snyggt som helst

Svara

Så snygg du blev i håret! Här sitter man själv och försöker hålla sig borta från färga håret så att det får vila… haha blev inte lättare nu när jag såg din snygga färg! 😛

Svara

Herregud vad snyggt! Skulle aldrig ha kunnat tänka mig att ha ombre, men nu när jag såg detta så har jag ändrat mig helt. SÅ SNYGGT!

Svara

Wow! Så jäkla snyggt!

Svara

Så förbaskat vackert!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.