molkan skönhetsblogg l'oréal paris blake pure red nagellack splatter nails nail art blue white purple blå vit lilaAlltså behver jag säga att jag älskar Blake-lacket? Haha, vill ha det på naglarna för evigt! Men för att få ut lite kreativitet (då det typ är omöjligt att få bra sminkbilder eftersom det knappt blir ljust ute länge…) så testade jag att göra “Splatter nails”.

Det är superenkelt; man kapar bara ett sugrör i 3 lika stora delar, droppar lacken på ett papper och doppar ner sugröret (är lacken tjocka kan man behöva blanda ut dem med lite vatten) i lacket och håller sedan sugröret över en nagel i taget och blåser ut färgen. Här finns en videotutorial.

malhar_141117_0031

malhar_141117_0040

Jag har använt

  • L’Oréal Paris Collection Exclusive by Color Riche – Blake’s Pure Red
  • L’Oréal Paris Color Riche – 611 Sky Fits Heaven
  • L’Oréal Paris Color Riche – 001 Snow In Megeve

5 kommentarer

@minadrommar 20 november, 2014 - 15:31

Måste bara skriva att jag älskar din blogg just nu i alla fall när man kollar via mobilen (har ej barit inne me datorn änn). Så underbart att man inte behöver gå in på olila datum nå mer utan allt kommer automatiskt i ett enda flöde.
mvh
en annars tyst läsare av din blogg

Malin 20 november, 2014 - 16:43

Tack så jättemycket 🙂 Jag försöker att göra den så användarvänlig som möjligt <3
Kram

Julias skönhetsblogg 20 november, 2014 - 16:47

Riktigt häftiga! 🙂

Mammi 20 november, 2014 - 21:13

Men så fräckt. Måste prova det.

Lackert 23 november, 2014 - 00:36

Så jäkla snyggt det blev

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer