l'oréal paris exclusive exklusiv collection kollektion pure reds jlo doutzen blake lipstick läppstift nail polish nagellack christmas jul 2014L’Oréals julkollektionen för 2014 heter Pure reds och är skapad av deras talespersoner och består av matta röda läppstift och härligt glansiga nagellack. I Sverige släpps tre stycken läppstift med tillhörande lack.

Pure reds Exclusive kommer i en begränsad upplaga och läppstiften är klädda i svart matt lädertextur som förstärker den lyxiga känslan av den förgyllda signaturen och gulddetaljerna som klär varje produkt.

l'oréal paris exclusive exklusiv collection kollektion pure reds jlo doutzen blake lipstick läppstift nail polish nagellack christmas jul 2014

l'oréal paris exclusive exklusiv collection kollektion pure reds doutzen lipstick läppstift nail polish nagellack christmas jul 2014

Ruby Rouge by Doutzen Kroes

Både läppstiftet och lacket går i samma varma orangeröda färg. Eftersom jag inte är så mycket för oranget så gillar jag denna duo minst.

malhar_141116_0027

Pure Rouge by Blake Lively

Ett härligt rubinrött läppstift som jag nästan svimmade när jag såg, detta är helt klart färgen för mig. Lacket går i en mörkare lila färg som jag också föll som en fura för!

l'oréal paris exclusive exklusiv collection kollektion pure reds jlo lipstick läppstift nail polish nagellack christmas jul 2014

Pure Rouge by JLo

Den klassiska röda färgen på både läppstiftet och nagellacket. Lacket sticker dock ut då det innehåller fint fint skimmer. Tror denna duo kommer att få pryda mina läppar och naglar på julafton, perfekta nyanser!

l'oréal paris exclusive exklusiv collection kollektion pure reds jlo doutzen blake lipstick läppstift nail polish nagellack christmas jul 2014

Pure reds finns att köpa i butik från och med V. 46 hos bl a. Kicks, Åhléns, H&M och Lindex. Pure reds läppstfit har ett rek. pris på 129 SEK och nagellacken har rek. pris på 59 SEK.

Jag älskar verkligen den här kollektionen och hoppas verkligen att de släpper de andra produkterna i kollektionen då det finns fler som skapat både sina Pure reds nyanser men också sina Pure nudes.

Vad tycker du om kollektionen? Något “måste-ha” begär?

5 kommentarer

Hanne 16 november, 2014 - 18:30

Eftersom att du aldrig swatchar produkterna du skriver om gör du dom inte rättvisa och man har inte mycket hjälp av dina inlägg..

Malin 16 november, 2014 - 18:48

Nu tycker jag faktiskt att du är lite orättvis… Detta är bara det andra inlägget på länge som jag inte swatchat produkterna då jag faktiskt inte haft tid/ljus – men vill du att jag ska swatcha dessa så gör jag gärna det!

Maria 17 november, 2014 - 15:55

Men vad var det för en sjukt sur kommentar!! Nu blev jag arg! Att skönhetsblogga är inget helttidsjobb utan något vi gör för att det är roligt, passar det inte så kan du själv gå till butiken och swatcha din latmask!!!!!!!

Jag ÄLSKAR den här kollektionen och blev faktiskt lite överraskad av Doutzen’s Pure Red, den var skitsnygg på fastän jag normalt avskyr varma nyanser på rött.

Emilie 21 november, 2014 - 15:27

Amen tråk på den kommentaren! (Inte din Maria).

Jag håller med både dig och Maria på den här punkten, kollektionen är så himla läcker! Jag ser fram emot att få ljus nog att fota dem i helgen 🙂

Malin 21 november, 2014 - 15:29

Ja, man får vara snabb med fotandet nu.. Så jäkla tradigt att ljuset försvinner vid typ 12 här.. DÖR!

#DBpalma15 - Dag 3 | molkan.se 17 april, 2018 - 20:19

[…] historik och sedan lite nyheter. De bygger vidare på Collection Exclusive som förra året hette Pure Reds och baserades på röda toner, i år blir det La Vie En Rose och bygger på rosatonade läppstift […]

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy