eleven eleven.se revlong tävling skönhetsbloggJust nu har eleven.se en tävling i samband att de den 11 november fyllde 10 år. Allt du behöver göra står i inlägget på elevens skönhetsblogg! Goodiebagen är värd 2000 SEK och du har till 20/11-14 på dig att delta ♥

*inlägget innehåller affiliatelänkar

2 kommentarer

mia 15 november, 2014 - 22:47

Hej,
jag tror att min vän Sanna skulle älska Revlon Highligthing Palette för att hon har typ noll tid på sig att sminka sig varje morgon men ändå lyckas bli snygg! Knepet som hon delat med sig av till mig är att ha produkter som hon kan använda till flera olika saker samtidigt och paletten kan hon ju använda som ögonskugga och som rouge och highlighter och kanske lite bronzer också om hon sätter penseln rätt!

Malin 15 november, 2014 - 23:09

Hej Mia, du får klicka dig in på elevens blogg och skriva ditt svar där, det är dem som håller i tävlingen. Jag tipsar bara 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer