Att skönhetsblogga samtidigt som man är på konferens i London, plus vin, plus nya människor är väldigt roligt och tidskrävande. När man har så trevligt att man helt enkelt inte haft tid. MEN, med stora bokstäver… Jag har dokumenterat allt och kommer att skriva om varenda dag plus mycket mer – men just nu ligger jag i sängen på ett vandrarhem och är helt jäkla slut. Så, förvänta er mycket av resan här på bloggen framöver! Tills dess.. ett smakprov.

kollage1Jag bodde tillsammans med den underbara Kicki Burman och iglade mig fast vid fantastiska Ida Eriksson/ADARAS. Utöver de grymma presentationerna och föreläsningarna där jag lärt mig massor har jag bl a. sett Big Ben, London Eye, Buckingham Palace, Oxford Street och London Underground. För första gången har jag bl a. druckit Starbucks, strosat bland ekorrarna i St. James’s Park, handlat på Primark & Superdrug, ätit Fish & Chips  och ätit en grym middag på den supertrendiga och prisbelönta Hakkasan!

Vi tre ”första-gången-Londonare” körde fullspäckat schema och jag ångrar ingenting – jag fick se och uppleva det jag ville. Jag säger bara en sak… WOW!

För fler bilder från alla som var med, gå in på hashtaggen #dblondon14 på instagram!

 

7 kommentarer

mammi 10 november, 2014 - 07:39

Wow! ´Jag hade också gärna varit med…

Svara
Sara ~ Candis 10 november, 2014 - 10:26

Underbart 😀

Svara
Mimmi 11 november, 2014 - 15:16

Låter underbart! Jag planerar att åka till London snart, skulle inte du kunna skriva lite tips om affärer, platser osv? Skulle uppskatta det, för precis som du har jag aldrig varit i London!

Svara
Malin 11 november, 2014 - 17:16

Jag gör det när jag kommit hem!

Svara
Dess 12 november, 2014 - 02:31

Åh London, visst är det underbart!

Svara
Moster Anki 12 november, 2014 - 03:07

Vilken härlig och inspirations rik weekend, förstår att du lärt dig en massa nyttigheter. Krya på dig!!

Svara
Helena 12 november, 2014 - 18:06

Härliga bilder! 🙂

Svara

Skriv en kommentar

arton − 14 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy