Äntligen har jag fått hem de sista delarna av IsaDoras julkollektion! Tyvärr var båda ögonskuggspaletter och pressreleasen helt borta från första paketet, men nu är den komplett så idag tänkte jag att vi skulle kika närmare på produkterna.

Då dagsljuset knappt infinner sig längre så har jag inte hunnit att fota swatches, men min fina bloggkollega Emilie/Vintertroll har jättefina och bra bilder, så hoppa över dit om ni vill se hur produkterna ser ut på.

molkan skönhetsblogg isadora mezmerizing holiday make-up 2014

Mezmerizing Holiday Make-up består av två olika looker; Elegant Nudes som fokuserar på champagne, diamant, guld, krämig nude och bruna toner och Colorful Accents går i rosa, fuchsia, violett och plommon.

molkan skönhetsblogg isadora mezmerizing holiday make-up 2014

molkan skönhetsblogg isadora mezmerizing holiday make-up 2014

molkan skönhetsblogg isadora mezmerizing holiday make-up 2014

IsaDora Eyeshadow Palette – 63 Mezmerize, 179 SEK

En härlig ögonskuggspalett som går i champange, guld, nude och häliga bruna toner. Perfekt för vinterns alla fester, men också den perfekta vardagspaletten med det där lilla extra! Majoriteten av skuggorna är skimriga, det är endast den mörkaste bruna som är helmatt. Skuggan längst till vänster ger i från sig ett helt underbart glitter!

molkan skönhetsblogg isadora mezmerizing holiday make-up 2014

molkan skönhetsblogg isadora mezmerizing holiday make-up 2014

molkan skönhetsblogg isadora mezmerizing holiday make-up 2014

IsaDora Eyeshadow Palette – 64 Magic Mauves, 179 SEK

En ögonskuggspalett med frostiga kalla nyanser i silver, lila, plommon och en härlig nude som bryter av. Älskar verkligen kombinationen av silver och lila så denna kommer nog att få pryda mina ögonlock i vinternatten.

molkan skönhetsblogg isadora mezmerizing holiday make-up 2014

IsaDora Twist-Up Eye GLoss – 44 Black Galaxy, 119 SEK

En svart ögonskuggspenna full med härligt glitter, precis som en svart natthimmel med tusentals stjärnor i sikte. Denna kommer nog att fungera bra som bas till Magic Mauves-paletten… Och jag hoppas att denna inte veckar sig som några av de andra Eye Gloss gjort, för detta är nog min favoritnyans av dessa pennor.

molkan skönhetsblogg isadora mezmerizing holiday make-up 2014

IsaDora Twist-Up Blush & Go – 90 A day on the Riviera, 129 SEK

Detta krämrouge skulle jag säga är mer av en highlighter och det är precis det jag kommer att använda den som. En ljus champagnefärg fullspäckad med glitter, också perfekt för vinterns alla tillställningar när man vill sticka ut lite extra!

molkan skönhetsblogg isadora mezmerizing holiday make-up 2014

IsaDora Twist-Up Gloss Stick – 27 Fiery Fuchsia, 129 SEK

Ett riktigt pigmenterat Gloss Stick, till skillnad från de andra som har varit mer semitransparenta,  i en härligt fuchsiafärg. Finishen blir läckert glansigt och jag tror att det kommer bli ursnyggt under ett läppglanset Sparkling Fuchisa som också ingår i Mezmerizing Holiday Make-Up.

molkan skönhetsblogg isadora mezmerizing holiday make-up 2014

IsaDora Moisturizing Lip Gloss – 47 Sparkling Fuchsia, 109 SEK

Ett semitransparent fuchsiafärgat läppglans, också fullproppat med rosablått glitter som ger en illusion av fylliga läppar. Jag fullkomligt älskar rosa läpp-produkter så att detta känns så rätt. Läppglanset känns mjukt och återfuktande på läpparna och jag tycker inte att glittret känns speciellt mycket som det annars kan göra.

molkan skönhetsblogg isadora mezmerizing holiday make-up 2014

IsaDora Wonder Nail, 69 SEK

Tre nagellack i färgerna 792 Vintage Gold, 793 Passionate och 794 Nuit. Har egentligen inte så mycket att säga om lacken, de är superfina och de passar väldigt bra till kollektionen i övrigt.

molkan skönhetsblogg isadora mezmerizing holiday make-up 2014

IsaDora Eau de Toilete Vaporisateur Spray 30 ml – Nuit, 249 SEK

En orientaliskt frisk och blommig doft som får mig att tänka på en långpromenad med prasslet från höstlöven på backen. Jag gillar dessa typer av dofter och tycker verkligen att den passar till denna årstiden, lite tyngre än de lätta sommardofterna, men inte huvudvärkstung. det närmaste jag kan beskriva den är som en superlätt variant av TBS White Musk Smoky Rose som jag gillar.

Brownsugar skriver att detta kan beskrivas som lillasystern till YSL Manifesto. Så för er som gillar Manifesto och letat efter ett bra budgetalternativ kanske skulle ta och spana in denna.

IsaDora beskriver själv doften som “den perfekta kvällsdoften som väcker känslor av attraktion och passion…” Toppnoter – Gröna blad och Bergamott, Hjärtnoter – Jasmin och Liljekonvalj, Basnoter – Vanilj och Tonkaböna.

molkan skönhetsblogg isadora mezmerizing holiday make-up 2014

Jag är självklart superpepp på denna kollektion och ska försöka att få upp sminkningar med produkterna så snart som möjligt (troligtvis nästa vecka) eftersom jag ska i väg nu torsdag-onsdag.

.
IsaDora Mezmerizing Holiday Make-Up finns i butik f r om. V 44.

Vad tycker ni om Holidaykollektionen? Tänker du spana in något?

3 kommentarer

Lackert 6 november, 2014 - 23:00

Spännande paket 🙂 Isadora kommer med mycket nyheter hela tiden nu tycker jag, hinner ju knappt med 😀

Marie P.Hall 14 november, 2014 - 15:15

Ser helt underbar ut. Vart köper du dem ifrån? Du verkar ju få produkter så mycket tidigare än andra

Malin 14 november, 2014 - 15:20

Jag får pressutskick och gör sminkningar för IsaDora, därför får jag dem lite tidigare 🙂 De finns annars att köpa på Kicks, Åhléns osv.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy