malhar_141030_0015Det var länge sedan jag skrev om något annat än skönhet på bloggen, men det kan bero på att det har varit en väldigt lång period av mest ingenting – alltså, livet har stått rätt still… inget jobb och då jag har istället lagt 110% fokus på bloggen och youtube.

Men nu sitter jag på helspänn eftersom det är så mycket som händer så jag vet liksom inte var jag ska ta vägen. Några saker jag inte säga någonting om förrän allt är klart, men jag kommer att skriva om det så småningom. Nästa helg och några dagar efter det kommer jag befinna mig på lite äventyr. Och det jag med all säkerhet kan säga är att jag börjar att jobba om några veckor, vilket jag ser fram emot sååå mycket!

Och så hoppas jag ju på att vinna Trendsetter-tävlingen, tack så jättemycket för alla röster, ni är bäst ♥

Håll era tummar för mig att allting går vägen!
Puss

2 kommentarer

Honi 3 november, 2014 - 08:26

Fick röstat på dig nu också, håller alla tummar och tår för att du kammar hem hela skiten!

Carolina 4 november, 2014 - 11:29

Har också röstat på dig! 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer