24 Days of Joy med The Body Shop 2014

av Malin
66 visningar

“Varje adventskalender innehåller 24 överraskningar i form av väldoftande produkter för kropp, ansikte och hår. Välj mellan tre adventskalendrar med olika värde och njut av att öppna en ny lucka varje morgon fram till jul!

– December kommer att bli en lyxig månad för de lyckliga som får öppna en ny lucka varje dag fram till jul! Men inte nog med det. Adventskalendrarna ger glädje till fler än mottagaren tack vare att vi har valt att låta Samhall packa kalendrarna, säger Cecilia Sahlin, VD på The Body Shop Sverige.”

malhar_141030_0044

Tror ni att jag skrek när jag öppnade paketet från The Body Shop och hittade en Ultimate adventskalender? Jag har velat ha en så länge och älskar verkligen det cirkusinspirerade temat! Och eftersom December är en låååång väntan till julafton så känner jag verkligen att den här kommer att förgylla varje dag under den mörka månaden.

Känner du någon mamma, syster, flickvän eller kompis som behöver skämmas bort med härliga skönhetsprodukter så lovar jag att en av dessa placerar dig högst upp på tomtens snäll-lista!

Varianter:

– Luxury 800 SEK (värde 1260 SEK)
– Deluxe 1000 SEK (värde 1715 SEK)
– Ultimate 1200 SEK (värde 2585 SEK)

.
Kalendrarna kan köpas exklusivt i butik under november månad.
(på thebodyshop.se finns en fjärde variant ‘Jours De Bonheur’ för 750 SEK)

.

1 kommentar

Kristina 1 november, 2014 - 13:26

Ååååh jag dör avundsjukhetsdöden!!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy