Förutom de större, mer eller mindre, självklara bloggarna så läser jag massor av härliga skönhetsbloggar som jag tycker förtjänar mer uppmärksamhet. Därför bjuder jag här på fem stycken som jag tycker att ni ska följa 🙂 Klicka på bilderna för att komma till respektive blogg!

martinekristineMartine Kristine

En supersnygg norsk tjej som gör helt otroliga sminkningar, skriver om nyheter, har roliga tävlingar osv. Hon har även en youtubekanal där hon ibland lägger upp tutorials. Och jag måste erkänna att jag har en liten girl crush på henne 😉

sofiesskonhetsbloggSofies Skönhetsblogg

En otroligt härlig och jordnära tjej som verkligen har en stor passion för smink och skönhet. Jag känner igen mig så mycket i Sofie och jag tror att vi hade varit bästa vänner och bara nördat ur i allt var smink och skönhet heter om vi hade bott nära varandra! Sofie har en relativt stor youtubekanal där hon gör massor av roliga saker – spana t ex. in hennes senaste sjöjungfrusminkning!

josyaJosya.blogg.se

Alltså, denna galet snygga tjej och sina galet snygga sminkningar.. det är nästan så jag svimmar! Och det är ju så att man skulle kunna mörda för hennes läppar och bryn! En otroligt duktig och talangfull tjej som förtjänar massor av uppmärksamhet ♥

krexKrex

En relativt nyfunnen skatt. Till största delen handlar bloggen om nagellack och jag önskar att jag hade så fina naglar och kunde ta så fina nagelbilder, blir helt amazed varje gång! Plus att Emilie, som driver bloggen, har så fantastiska kindben att jag nästan vill äta upp dem!

lmcLittle Miss Consumer

Ännu en girl crush! Maria är absolut gorgeous och verkar bara så otroligt mysig och ärlig, lite som en drömflickvän. Precis som jag är hon en galen katt-tant och lika tokig i smink och skönhet. Maria bloggar för Daisy Beauty (som för övrigt har blivit mitt favoritmagasin!) och uppenbarar sig på deras youtubekanal där hon recenserar produkter och hittar på andra roligheter.

.

Det finns betydligt fler bloggar som förtjänar extra uppmärksamhet, men dessa fem är mina favoriter just nu. Det kommer säkerligen fler såna här inlägg i framtiden… men kan nu inte vänta tills dess så kan ni spana in de bloggar jag följer här till höger i sidospalten →

Vilka bloggar tycker du att jag borde följa?

9 kommentarer

Brownsugar 30 oktober, 2014 - 19:21

Bra bloggtips 😀

Honi 30 oktober, 2014 - 19:25

Det var iallafall en som jag inte kände till sedan tidigare, alltid kul med nya bloggar i bloglovin feeden! 🙂

Julias skönhetsblogg 30 oktober, 2014 - 20:03

Vilka bra tips! Alltid kul att spana in nya bloggar 🙂

Little Miss Consumer 31 oktober, 2014 - 00:39

Alltså tack! Älskar dig lite, du gör mig så otroligt glad Malin <3

sublimt 31 oktober, 2014 - 16:21

Tack för tipset! 🙂

josya - skönhetsblogg 31 oktober, 2014 - 23:35

men åh va gullig du är !! puss <3

Emilie/krex 2 november, 2014 - 21:45

ÅHMENÅHH. vad glad jag blir! nu kanske jag till och med orkar få upp ett nytt inlägg! .DD

Eva Johansson 25 augusti, 2015 - 10:28

Jag undrar om någon vet var man kan köpa facical flex band iSverige ?

Malin 25 augusti, 2015 - 11:21

Haha, inte en aning faktiskt! Du får googla 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy