För någon månad sedan fick jag ett erbjudande om att testa löshår från hairiffic.se, jag valde #4/6 mörkbrun/brun 50 cm långt hårträns (100g). Vilket betyder att håret kommer på en sydd länga och därifrån kan man själv välja hur man vill fästa det.

molkan skönhetsblogg hairiffic hairiffichairday löshår hair extentions recension reveiw
molkan skönhetsblogg hairiffic hairiffichairday löshår hair extentions recension reveiw

Jag hade clips, nål och tråd sedan innan…

molkan skönhetsblogg hairiffic hairiffichairday löshår hair extentions recension reveiw

Så jag klippte håret i olika tjocka längder och sydde sedan fast clipsen.

molkan skönhetsblogg hairiffic hairiffichairday löshår hair extentions recension reveiw
molkan skönhetsblogg hairiffic hairiffichairday löshår hair extentions recension reveiw

Jag tycker: Nu är inte mitt eget hår helt optimalt för hårförlängning eftersom det är ombrefärgat (och en total katastrof, jag ska klippa och färga om håret snart!), men jag tyckte att det gick ganska bra ändå. Håret är medgörligt, lent och går att både tvätta och locka/platta.

Det som är bra med hårträns är att man kan sätta fast håret som man vill; med clips, microringar, lim eller tejp. Eftersom jag fixar och trixar mycket med mitt hår tycker jag att clips är bäst för mig.

Håret är i äkta remy, vilket betyder att alla hårstrån följer samma riktning från rot till topp och det är också det som gör att man kan värmestyla det. Håret ska vara 50 cm långt och till stor del är det exakt 50 cm, men som på många hårträns så blir det tunnare längst ner vilket gör att det kan se lite fake ut, så jag har klippt av en bit, plus att jag klippt upp det en del. Men det håller den kvalité jag förväntar mig av ett hår och det har varken varit bättre eller sämre än något annat jag testat. Det passar även bra som utfyllnad när man ska göra fina uppsättningar osv.

Innan jag gjorde någonting annat med håret tvättade jag det då det brukar vara starkt kemiskt behandlat, vilket kändes när jag tvättade det – det luktade en del.. och det är väl det enda negativa jag kan komma på. Men det är inget som stör mig nu då det luktar helt normalt.

#4/6 mörkbrun/brun 50 cm finns att köpa på hairiffic.se för 990 SEK.

4/5

7 kommentarer

Evelinasfina Skönhetsblogg 29 oktober, 2014 - 14:33

Det såg verkligen naturligt och fint ut 🙂

Emilie 30 oktober, 2014 - 16:02

Jag tycker att det ser riktigt bra ut! Och vad fin du är på bilden du har det i 🙂

Malin 30 oktober, 2014 - 16:03

Tack hjärtat <3

Lackert 30 oktober, 2014 - 18:06

Snyggt det blev med så långt hår, passar dej 🙂

Emelie 2 november, 2014 - 20:00

Vad fint det blev 🙂 köpte mitt hår nu från http://www.hairtastic.se dom har super fin kvalite !

Josefin 24 januari, 2015 - 17:00

Jag köper också mitt löshår på http://WWW.hairtastic.se
Väldigt bra hår till hårförlängning och även bra pris;)

Malin 25 januari, 2015 - 11:24

hairiffic.se och hairtastic.se är två olika webbshoppar 😉

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy