molkan skönhetsblogg LUSH christmas vinter winter 2014

Ända sedan förra julen har LUSHs uppfinnare jobbat bakom kulisserna för att skapa festligt innovativa produkter för din hud. Nu släpps årets ljuvliga julkollektion med ett urval av nya och förbättrade produkter. Unna dig eller dina nära en riktig LUSH-upplevelse i jul!

molkan skönhetsblogg LUSH christmas vinter winter 2014

Drummer’s Drumming, Bubbelbit – 79 SEK (NY!)

Glöm badtunnor – i år gäller badtrummor! Gjord med uppfriskande bergamott och med en söt doft av färska jordgubbar. Håll den under rinnande vatten eller virvla runt i badvattnet tills du får ditt perfekta bubbelbad. Kom ihåg att förvara den torrt så att den varar länge.

molkan skönhetsblogg LUSH christmas vinter winter 2014

Reindeer Rock, Tvål – 69 SEK/100g (NY!)

Denna glittrande tvål är en bärig godsak gjord med torkade lingon. Den välbalanserade mixen av uppfriskande och rengörande bergamott blandas med lugnande cypress för att få dig uppfriskad, lugn och redo för julhetsen.

molkan skönhetsblogg LUSH christmas vinter winter 2014

Santa Baby Lip Tint – 99 SEK

En juligt röd läppfärg gjord med körsbär och dadlar för söta, kyssvänliga läppar. Rättvisemärkt sheasmör och näringsrik morotsolja mjukgör och återfuktar medan en kanel- och colasmak ger tomten extra fart nedför skorstenen i år.

molkan skönhetsblogg LUSH christmas vinter winter 2014

Santa’s Lip Scrub – 99 SEK

Polera plutet med denna mjukgörande, colasmakande läppskrubb som får dina läppar redo för närbilder. Strösocker, dadlar och körsbär skrubbar och mjukgör och lämnar en smak av jul. Ta en liten klick och skrubba, slicka bort överflödet. Nu är du redo för Santa Baby eller någon annan läppfärg eller läppbalsam!

molkan skönhetsblogg LUSH christmas vinter winter 2014

Baked Alaska, Tvål – 55 SEK/100g (NY!)

Uppiggande citronmyrten och grapefruktolja dansar kind mot kind med ylang ylang i denna uppfriskande tvål. Ser ut som en enorm snöboll på utsidan och avslöjar sitt rätta, syrliga inre först när den öppnas.

molkan skönhetsblogg LUSH christmas vinter winter 2014

I kollektionen ingår också:
  • Hot Toddy Shower Gel, 75 SEK/100g (NY!)
  • So White Shower Gel, 149 SEK/250g (NY!)
  • Snowman FUN, 89 SEK (NY!)
  • m. fl…

Jag har försökt att hålla mig då jag gärna vill använda produkterna till jul, men har inte riktigt kunnat hålla fingrarna i styr. Santa’s Lip Scrub är en ny favorit, smakar som sagt cola… perfekt för att få ett snyggt put samtidigt som sötsuget smyger sig på! Raindeer Rock, jeez vilken härlig doft – vill liksom sova med den under kudden. Och hur fin är inte Baked Alaska?

In och spana julklappar med detsamma – för vinterprodukterna brukar försvinna snabbt! Och det finns något för alla 🙂

*pressutskick

1 kommentar

Alisa Gonzalez 25 oktober, 2014 - 19:59

Bananas! I WANT IT ALL!!!!!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy