Höstnyheter + Julklappskit från IDUN Minerals 2014

av Malin
186 visningar

Hösten är nu verkligen här och här har regnet och rusket dominerat de senaste veckorna. Därför passade jag på att gräva ner min nos i dessa härliga produktnyheter från det svenska kosmetikmärket IDUN.

idun minerals eyebrow pencil

IDUN Minerals Eyebrow Pencil, 159 SEK

Lanseras i tre olika askiga nyanser; Ask – ljusbrun, Lönn – Mellanbrun och Pil – Mörkbrun. Pennorna är enkla att applicera, kladdfria och innehåller hörrenade mineralpigment. Samtliga pennor är fria från parabener, silikon och parfym. Pennorna innehåller vax som ger stadga åt brynen och har dessutom en brynborste i ena änden för effektiv applicering, både för skarpa linjer och mjukare resultat.

idun minerals lipstick jordgubb

IDUN Minerals Lipstick – Jordgubb, 189 SEK

Läppstiften innehåller mjukgörande och närande nordisk hjortronolja. Alla läppstift är fria från vatten, parfym, nanopartiklar och konserveringsmedel. Läppstiften är högpigmenterade och mineralbaserade. Nyheten Jordgubb är en klassisk klarröd färg.

idun minerals angled blending brush

IDUN Minerals Angled Blending Brush, 95 SEK

Tonar ut och tar bort skarpa linjer för ett mjukt och definierat resultat. IDUN Minerals borstar är mjuka och skonsamma mot huden. Tillverkade av taklon, vars egenskaper liknar naturborst.

idun minerals eye definer brush

IDUN Minerals Eye Definer Brush, 85 SEK

Multifunktionell borste som kan användas för att definiera ögonbrynen och markera ögonområdet, fungerar t ex. perfekt för att applicera en skarp eyeliner.

idun minerals brunklöver

IDUN Minerals Single Eyeshadow – Brunklöver, 129 SEK

Finns i fem olika färger i så kallat ”kullerstensmönster”. Varje singelskugga består av två olika skimrande nyanser som ger möjlighet att skapa levande och multi-dimensionella ögon. Brunklöver är en skimrande bronze-nyans.

idun minerals 2014

IDUN Minerals julkit “Silfr” 2014, 249 SEK (värde 368 SEK)

Innehåller:

Silfr Mascara, Svart. Ger långa och separerade fransar. Med fransförlängande peptid, naturliga mineralpigment och lätta organiska vaxsorter. Oftalmologisk testad. Lämplig för känsliga ögon.

Josephine Lipgloss. Högpigmenterat läppglans med mjukgörande och vårdande hjortronolja som ger en behaglig känsla och lång hållbarhet. Innehåller även jojobaolja och vitamin E.

Tillsammans släpps även julkitet “Gull”, 349 SEK (värde 487 SEK) som innehåller Gull Mascara, Lava Eyeliner och Fjällsippa Eyeshadow. Finns att köpa på apotek fr o m. 1 november.

Här hittar du fler inlägg om IDUN!

1 kommentar

Zarah-Lou 20 oktober, 2014 - 23:22

Ingen hemlighet att jag är IDUN-frälst. Deras foundation är fantastisk! För att inte tala om alla deras rouger och ögonskuggor. Fjällsippa in mah heart! 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy