Skin Perfection – den rosa hudvården från L’Oréal Paris

av Malin
252 visningar

L’Oréals nya hudvårdserie Skin Perfection är riktad till personer i 20-30-årsåldern då huden fortfarande ser ung ut men kanske inte alltid hänger med när livet är hektiskt. Matt hud, mörka ringar under ögonen, ojämn hudton och synliga porer gör att man kanske ser trött ut.

Den första återfuktande och korrigerande hudvårdsserien från L’Oréal Paris som verkar på de tre dimensioner (hudton, porer och hudytans struktur) som bidrar till en perfekt hudkvalitet.

Skin Perfecton består av en exklusiv sammansättning av:
  • LR2412, som är L’Oréal-koncernens exklusiva patenterade molekyl som använd för att förbättra kvaliteten av epedermis (yttersta hudlagret).
    .
  • PERLINE-P, en kombination av naturligt oligosackaridextrakt från gröna linser samt barkextrakt (eperua falcata) för att hjälpa till att minska synligheten av porer och förbättra hudkvaliteten.

skönhetsblogg molkan l'oréal paris skin perfection hudvård skincareSkin Perfection Awakening Eye Cream, 119 SEK

Skin Perfection Awakening Eye Cream hjälper till att dölja mörka ringar och minska påsar under ögonen. Den uppfriskande ögoncremen har en lätt färgad formula och fräschar upp ögonpartiet samt ger en piggare blick. Appliceras på ögonpartiet. Massera in cremen med lätta rörelser från den inre till den yttre ögonvrån.

skönhetsblogg molkan l'oréal paris skin perfection hudvård skincareSkin Perfection Anti-Tiredness Beautifying Daily Care, 139 SEK

Skin Perfection Anti-tiredness Instant Beautifying Daily Care ger en fräsch look utan makeup. Den förskönande cremen korrigerar hudtonen omedelbart, förbättrar hudkvaliteten och minskar synligheten av porer. Den förskönande beautifiercremen har unika mikropärlor som anpassar sig till din hudton vid applicering.

Mikropärlornas inkapslade pigment löses upp vid kontakt med huden och den lena, vita formulan förvandlas till en transparent, lätt färgad creme som osynligt smälter på huden. SPF 20. Masseras in med cirkulära rörelser så att produkten absorberas optimalt.

skönhetsblogg molkan l'oréal paris skin perfection hudvård skincareSkin Perfection Unifying Day Moisturiser, 119 SEK

Skin Perfection Unifying Day Moisturiser är den första fuktgivande dagcremen från L’Oréal Paris som jämnar ut och förbättrar hudtonen så att huden återfår sin naturliga lyster. Den återfuktar i 24 timmar och ger en fräsch, silkeslen känsla. Cremen är dessutom berikad med PERLINE-P. Appliceras varje morgon med cirkulära rörelser på väl rengjort ansikte och hals.

skönhetsblogg molkan l'oréal paris skin perfection hudvård skincareSkin Perfection Advanced Correcting Serum, 139 SEK

Skin Perfection Advanced Correcting serum är ett korrigerande serum som dag för dag synligt förbättrar hudkvaliteten och hudytans struktur, reducerar synligheten av porer och fina linjer samt jämnar ut hudtonen. Formulan är berikad med PERLINE-P och den unika molekylen LR 2412 som hjälper till att förbättra hudkvaliteten.

Massera in några droppar med fingertopparna. Undvik ögonpartiet. Använd serumet före din Skin Perfection Unifying Day Moisturiser morgon och kväll.

skönhetsblogg molkan l'oréal paris skin perfection hudvård skincare

Jag har varit nyfiken på dessa produkter sedan Daisy Beauty-gänget var i Palma och visade upp dessa i sina blogginlägg och min nuvarande hudvård håller på att ta slut, vilket är perfekt! Jag är också beredd att säga att dessa förpackningar är de finaste jag sett på länge! Alltså, på senaste tiden har jag blivit något av en rosafanatiker så att ha dessa i badrumsskåpet kommer ju inte göra det tråkigare att smörja in sig om jag säger så.

Det ska bli riktigt roligt att testa dessa då jag ligger i mitt i prick av målgruppen för denna serie (mellan 20-30 år, mörka ringar under ögonen och stora porer). Kommer givetvis dela med mig av en recension av produkterna lite längre fram när jag fått lite mer kött på benen.

L’Oréal Paris Skin Perfection finns ute i butik nu och kan köpas på bl a. Kicks, Åhléns och H&M.

.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy