molkan skönhetsblogg the bosy shop autumn winter must haves 2014Ännu en säsong är här och då är det dags för nya Must Haves från The Body Shop anpassade för hösten och vintern.

The Body Shops skönhetsmåsten för denna säsong inkluderar intensivt fuktighetsbevarande handkräm, exfolierande kroppsskrubb, lenande rengöring för din hy och underbara signaturdofter. Var och en av dessa godbitar rekommenderas varmt av skönhetsexperter, kunder och personal. Du kan tryggt köpa dessa produkter med vetskapen om att varje utvald produkt har visat sig leverera över förväntan.

molkan skönhetsblogg the bosy shop autumn winter must haves 2014

Activist Shower Gel, 145 SEK/200 ml

Befria dina sinnen denna höst. Upptäck The Body Shops bästsäljande Shower Gel för män: Activist. En stärkande, löddrande duschgelé som innehåller en dynamisk doftblandning av citrus samt träiga och kryddiga ingredienser. Komplettera med andra produkter ur serien för att intensifiera och förlänga chypre-doften: Activist Anti-Perspirant Deodorant och Activist Eau de Toilette.

molkan skönhetsblogg the bosy shop autumn winter must haves 2014

Shea Body Scrub, 195 SEK/200 ml

Shea Body Scrub innehåller Community Fair Trade-producerat shiasmör från Ghana, socker från Paraguay och sojaolja från Brasilien. Denna krämiga, oljebaserade kroppsskrubb avlägsnar döda hudceller och lämnar huden silkeslen med en subtil, nötig doft. Använd två till tre gånger i veckan för bästa resultat.

molkan skönhetsblogg the bosy shop autumn winter must haves 2014

White Musk® Eau de Toilette, 225 SEK/30 ml & 325 SEK/60 ml

The Body Shops ikoniska White Musk® Eau de Toilette är fortfarande en stor favorit bland parfymälskare runt om i världen. Denna sensuella, sammetslena doft förenar en berusande blandning av lilja, jasmin, ylang ylang och vanilj tillsammans med syntetisk mysk. Detta är en tidlös doft som är tillägnad alla kvinnor, för alla tillfällen.

molkan skönhetsblogg the bosy shop autumn winter must haves 2014

Camomile Sumptuous Cleansing Butter, 185 SEK/200 ml

Denna lyxiga rengöringskräm smälter från en fast konsistens till olja vid användning. Värm en liten mängd på fingertopparna, massera in på torr hy och skölj av med ljummet vatten. Innehåller Community Fair Trade-producerad kamomillolja från Storbritannien.

molkan skönhetsblogg the bosy shop autumn winter must haves 2014

Hemp Hand Protector, 60 SEK/30 ml & 130 SEK/100 ml

Väldigt torra händer kräver mycket omtanke. Behandla dina händer med intensivt fuktighetsbevarande Hemp Hand Protector. Berikad med Community Fair Trade-producerad hampfröolja från Storbritannien och bivax från Kamerun hjälper denna dermatologiskt testade handkräm till att skydda och fuktighetsbevara dina händer i upp till 24 timmar.

molkan skönhetsblogg the bosy shop autumn winter must haves 2014

Ikonprodukt året om: Drops of Youth, 375 SEK/30ml & 495 SEK/50ml

– en såld var 30 sekund
Drops of Youth hjälper dig att uppnå ungdomlig skönhet och gör att din hy ser slätare, fräschare och friskare ut. Massera in ett par droppar, dag som natt, som ett kompletterande första steg i din dagliga skönhetsrutin. Otroligt, det tar så lite som fem dagar för att se och känna skillnaden. Innehåller ekologisk Community Fair Trade-producerad babassuolja från Brasilien och plantcellsextrakt från strandsilja och bokträdets knoppar.

molkan skönhetsblogg the bosy shop autumn winter must haves 2014

Ikonprodukt året om: All-In-One™ BB Cream, 200 SEK/25ml

– en såld var 27 sekund
All-In-One™ BB Cream förvandlas från en vit kräm till en vårdande foundation. Hur? Pigmentfyllda kapslar frisätter färgen inuti när krämen appliceras på huden – genialt! Bara applicera för en perfekt matchning och en jämn finish. Med 24-timmars fuktighetsbevarande, är denna All-In-One™ BB Cream makeup och hudvård i ett. Finns i fyra nyanser. Innehåller Community Fair Trade-producerad marulaolja från Namibia som fungerar fuktighetsbevarande.

molkan skönhetsblogg the bosy shop autumn winter must haves 2014

En härlig skara höst- och vinterprodukter! Jag kommer kanske inte att använda duschkrämen för män själv, men jag vet någon som hatar att köpa sånt så han blir nog glad. White Musk-doften har jag redan använt massor. Och min andra i raden Sumptuous Cleansing Butter tog precis slut när jag fick det här paketet så det passade perfa. Älskar också att BB-krämen kommer i en ljusare nyans, så den kommer defintivt användas flitigt. Det enda jag är osäker på är om jag kommer att använda eftersom jag absolut inte har torra händer är handkrämen.

Kommer du spana in hösten- och vinterns must haves?

*pressutskick
* inlägget innehåller affiliatelänkar

2 kommentarer

Hanna 10 oktober, 2014 - 15:32

Älskar din blogg!

Svara
Malin 10 oktober, 2014 - 16:30

Tack så jättemycket <3

Svara

Skriv en kommentar

14 + 20 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy