Här kommer mitt bidrag till semifinalen i L’Oréal Trendsetter Search. Semifinalen gick ut på att skapa en look utifrån fyra stilar; bohemian, glam, rock eller romantic. Utav dessa är jag nog mest bohemisk-ish och kunde lätt relatera till stilen. Hope you like it!

Jag körde på en lätt sminkning med fokus på basen och brynen. En enklare ögonsminkning och lite orange tint till läpparna. Så här känner jag mig mest bekväm. Hade gärna slängt på ett halsband och ett skärp på detta, men i all hast lyckades jag inte packa ner det.

Vill du att jag går vidare till finalen får du gärna rösta på mig här!

Jag är med och deltar i Trendsetter Search på www.lorealparis.se

3 kommentarer

gratisprinsessanMalin 6 oktober, 2014 - 22:19

Har röstat på dig! Håller tummarna! 🙂

Svara
Lackert 7 oktober, 2014 - 18:07

Sån härlig look, ska rösta nu 🙂 Lycka till!

Svara
Mammi 8 oktober, 2014 - 18:23

Har röstat på dig. Lycka till!

Svara

Skriv en kommentar

1 × 3 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy