molkan skönhetsblogg nyx cosmetics wicked lippiesI våras skrev jag om NYX nya fräsiga läppstift i regnbågens alla färger och nu kommer en ny serie läppstift i samma anda. Serien heter Wicked Lippies och går i mer murriga och höstiga färger än Macaron Lippies som kom till våren. Och som med de andra; I want it all, I want it all, I want it all and I want it now!

Take a walk on the wicked side with our jewel-toned lippies available in 12 shimmering shades. Velvety smooth with a dazzling metallic finish, these richly pigmented lipsticks will leave your lips with the ultimate spellbinding look.

Varken Macaron- eller Wicked Lippies har landat i svenska shoppar ännu, men Macaron (bara två färger kvar) finns att köpa på cherryculture.com och har även sett dem på ebay, så Wicked lär väl dyka upp där också. De finns också självklart på NYX egna hemsida med ett internationellt fraktalternativ via en sida som heter MyUS.com för dig som inte kan vänta… om man nu orkar krångla med det.

NYX Wicked Lippies kostar runt $6 (≈ 44 SEK) beroende på var man köper dem.

molkan skönhetsblogg nyx cosmetics wicked lippies
Vad tycker du? Är läppstift i annorlunda färger något för dig?

4 kommentarer

Mammi 1 oktober, 2014 - 13:27

Jädrans vad fräcka! 09 Risque till mig.

Little Miss Consumer 1 oktober, 2014 - 20:59

Åh jag friggin älskar dem, speciellt 02 scandalous, 10 power och 12 envy.

Dess/Drömteori 1 oktober, 2014 - 22:26

ZOMG, Betrayal! Festfärg!

Lackert 1 oktober, 2014 - 23:15

Så fräcka, nåt för den vågade 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy