molkan skönhetsblogg lush halloween 2014LUSH är ju mer eller mindre kända för att skapa roliga och väldoftande produkter till olika säsonger och Halloween är inget undantag! Jag har fått hem några av produkterna för test och jag kan säga att hela mitt postutlämningsställe luktade som detta paket när jag kom och hämtade det, mumma!

Jag väljer badgodis över vanligt godis any day! Vad väljer du?

molkan skönhetsblogg lush halloween 2014

Pumpkin Bubbelbit, 59 SEK

Vad är Halloween utan en pumpa? Smula sönder den här glittrande bubbelbiten under rinnande vatten och titta på hur vattnet bubblar med guldlyster fri från PET (polyetentereftalat). Doftsatt med apelsinblomabsolut som lyfter och friskar upp huden, samt svartvinbärsabsolut, enbär och limeoljor.molkan skönhetsblogg lush halloween 2014

Lord of Misrule Badbomb, 55 SEK

Den här ovanliga och magnifika badbomben återkommer för andra året. Lägg i badet och se hur den långsamt upplöses så att vattnet färgas en vinnyans medan rättvisemärkt vaniljabsolut fyller dina sinnen. Jordiga dofter av svartpeppar och patchouliolja kontrasterar.

molkan skönhetsblogg lush halloween 2014

Wizard Bubbelbit, 79 SEK

Den här lilla figuren sprider sin magik från studen du håller den under rinnande vatten i badet. Sprakande godis och doften av Ylang Ylang-olja, enbär och mandarin skapar en trollbindande badupplevelse.

molkan skönhetsblogg lush halloween 2014Fairy Ring Tvål, 49 SEK /100g

Denna jordiga tvål är fri från palmolja och innehåller färsk svamp för att ta dig tillbaka till naturen. Doftandes av patchouli och myrraolja från ett av LUSHs ‘Hållbara Fonden’-projekt som finns i Somalia. Doften tar dig direkt till dess bördiga trädgårdar! Shitakesvamp sägs förbättra blodcirkulationen och är antibakteriell.

molkan skönhetsblogg lush halloween 2014

Bonus! Jag har alltid en liten hjälpreda när jag fotar saker till bloggen 😉

LUSH släpper även två nya badbomber i Halloweenkollektionen; Northern Lights, inspirerad av Nattens Cirkus av Erin Morgenstern och doftar som LUSH bästsäljande Christmas Eve-parfym och innehåller jasminabsolut och Ylang-Ylang och Sparkler, som fångat effekterna av ett fyrverkeri, med doft av rosabsolut.

Produkterna lanseras i alla LUSH-butiker och online från oktober till jul 2014, förutom Pumpkin, Wizard och Fairy Ring som endast finns i begränsad upplaga för Halloween.

*pressutskick

8 kommentarer

Josefin Z 1 oktober, 2014 - 19:37

Mysiga bilder! Vilken kampera använder du?

Malin 1 oktober, 2014 - 19:47

Nikon D700 🙂

Little Miss Consumer 1 oktober, 2014 - 21:00

Alltså du tar helt fantastiska bilder, så fint med höstlöv och grönt gräs och finaste lilla kissen.

Malin 1 oktober, 2014 - 21:03

Tack sötis <3 Jag försöker variera lite för att inte fastna i någon slags rutin 😛 (avskyr rutiner…haha!)

Little Miss Consumer 3 oktober, 2014 - 20:01

Super, ger mig jättemycket inspiration, ska ta min lediga dag nästa vecka och bege mig ut med garnier respons hårinpackning i skogen (lämnar dock katterna hemma).

Dess/Drömteori 1 oktober, 2014 - 22:24

Vill ha ett badkar ;_;

Alisa Gonzalez 2 oktober, 2014 - 12:48

Ååh Pumkin bubbelbiten måste testas 😀

Kristina 2 oktober, 2014 - 19:04

Amaaaazing! Vilka underbara bilder!!!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy