skönhetsblogg molkan maria nila palett colour refresh

Colour Refresh lanserades under våren 2014 och blev snart en favorit för alla som färgar håret kontinuerligt. Därför kommer nyheten om sex nya nyanser som ett glädjande besked för alla som varken har tid, lust eller råd att ta sig till salongen!

Maria Nila Colour Refresh är en näringsrik, reparerande och färgpigmentsberikande kräm som snabbt och smidigt ger förnyad lyster och fräschar upp färgen håret. Utöver intensiva färgpigment innehåller formulan även en rik arganolja som ger ett silkeslent resultat.

Den utökade serien visar upp färgerna Azure, Pink Pop, Sand, Bright Red samt Black och White Mix.

I samband med de nya nyanserna har Maria Nila även uppdaterat sin logga. Colour Refresh är därmed de första produkterna som visar upp den nya designen och bär den nya loggan.

skönhetsblogg molkan maria nila palett colour refreshFöre/Efter

I topparna har jag applicerat Pink Pop 0.06. Det krävdes två omgångar för att det skulle synas på mitt hår. I hårbotten och en liten bit ner på längderna har jag använt mig av Cacao Intense 4.10 då min utväxt är både ljusare och en vacker råttig nyans..

skönhetsblogg molkan maria nila palett colour refresh

Jag tycker att dessa färginpackningar är en väldigt rolig och innovativ idé! Även om Pink Pop 0.06 inte syns så mycket som jag hade velat, även att jag får fina skiftningar, så känns håret ändå väldigt lent och blir glansigt. Har tidigare testat färgen Cacao Intense 4.10 som trollar bort min fula råttiga utväxt som ni ser på före- & efterbilden ovan. Jag önskar dock att jag hade lite ljusare hår så att färgerna syntes mer. Men jag funderar faktiskt på att blanda dessa för att få en mörkare lila ton till håret. Vad tror ni om det?

Har någon av er testat dessa? Vad tycker ni?

Maria Nila Colour Refresh kostar 249 kr och säljs i utvalda salonger och butiker.

*pressutskick

4 kommentarer

Kristina 30 september, 2014 - 20:02

Snyggt

Mimmi 2 oktober, 2014 - 19:14

Om du vill ha lila så har de ju en som heter Vivid violet. Jag använder den, och skulle säga att jag är ungefär lika mörk som du i håret och jag tycker att det blev väldigt fint, om än väldigt mörklila.

Malin 2 oktober, 2014 - 21:10

Det var mest att jag fick dessa och det vore synd att bara slänga eller lägga på hyllan så att blanda var ett ekonomiskt alternativ 😉

Emilie 5 oktober, 2014 - 17:18

ÅÅÅÅÅÅÅH du är så himla fin i håret! Jag tyckte dessutom det var riktigt snyggt att det bara var en hint av färg i topparna sådär 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy