malhar_140924_0057

Idag lanserar The Body Shop sin Red Musk™, en helt annorlunda feminin doft som skandaliserar parfymindustrin med dess pyrande blandning av kryddig mysk med heta noter av peppar, kanel och tobak – inga blommor!

Red Musk™ är The Body Shops mest okonventionella doft hittills
Upptäck noterna – Sensuell mysk blandad med:

Peppar
De soltorkade pepparfrukterna ångdestilleras för att bibehålla deras kryddiga doft. Denna beroendeframkallande not ger en glittrande dimension till doften.

Kanel
Kanel, denna välkända afrodisiak, används inom parfymvärlden för dess mångsidiga djup. Den söta men ändå aromatiska doften är helt oemotståndlig.

Tobak
Att tobak nästa uteslutande används inom manliga dofter, gör denna doftnot till en klassiker med modern twist. Den rökiga noten ger doftens bas en mystisk dragningskraft som är svår att motstå.

malhar_140924_0057-2

Jag blev väldigt nyfiken på den här när jag såg att TBS skulle släppa en så pass annorlunda doft. Den känns väldigt unisex och jag tror att vem som helst som gillar lite tyngre dofter kan använda denna – tror den passar jättebra till vintern då doften känns varm och mysig. Men har man svårt för tunga dofter kan denna kanske bli en sån där “huvudvärks”-trigger.

Själv får fram en bild i huvudet av en mysig liten stuga med vedeldad spis, man sitter i soffan med en kopp te och tittar på snön som faller ner. Doften är ganska skarp i början men dämpas med tiden och till slut blir mjuk och härlig. Jag vet att A inte gillar typiska söta och tjejiga dofter, så det ska bli spännande att höra vad han tycker om denna också. Jag gillar den!

Red Musk™ lanseras som Eau de Parfum (525 SEK/60ml) och alkoholfri Perfume Oil (340 SEK/30ml) för en lockande första introduktion till kollektionen.

*pressutskick

2 kommentarer

Ellet 25 september, 2014 - 12:36

Det kan vara något för mig! Jag luktar ogräs i de flesta “feminina” parfymerna.

Dess/Drömteori 27 september, 2014 - 22:55

Ska lätt gå och lukta på denna.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy