Jag vill att varje födelsedag ska kännas så där extra speciell, precis som när man fyllde sju. Man kunde inte sova för att man var för uppspelt över vad man skulle få i present, man blev gratulerad med ljus och frukost på sängen, kompisarna var extra snälla och lät en välja utklädningskläder först och kalasen var fyllda med fiskedamm, ballonger och en stor godispåse.

Nu är det mindre än två veckor kvar till jag omfamnar den eviga åldern. I alla mina år har jag älskat min födelsedag och det är inget undantag denna gång heller, ingen åldersnoja alltså! Detta är vad jag önskar i min godispåse.

birthdaywanties-molkan

2 kommentarer

Emilie/krex 14 september, 2014 - 19:44

heroine är jag också sjukt sugen på. men jag har redan fyllt år så jag får väl önska mig det i julklapp .D

Svara
Emma 15 september, 2014 - 23:58

Men gud vilken söt vetevärmare! 😀

Svara

Skriv en kommentar

två × 2 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy