Jag skrev ett inlägg om en day-to-night outfit härom dagen som är ett bidrag till en tävling som L’Oréal Paris håller i där man kan tävla om att bli ”L’Oréal Paris Official Trendsetter” i ett år som får åka till olika modeevent och rapportera från bakom kulisserna, resa till Paris, blogga för L’Oréal Paris och mycket, mycket mer.

Varje vecka består av ett speciellt tema som man ska blogga om, de 25 bidrag som sedan fått flest röster den veckan går vidare till semifinalen 29:e september. De totalt 100 personer som går vidare får även ett L’Oréal Beauty Kit som ska vara inspiration till semifinalen där 10 personer går vidare till finalen den 13:e oktober. Sedan utses en vinnare den 31:a oktober på skönhets- och modemässan Attitude-STHLM. Mer info på sidan.

Trendsetter_logo_finalKlicka på bilden ovan för att komma till mitt bidrag och rösta!

malhar_140910_0074Jag är en av de lyckliga 25 personer som gick vidare i förra veckans deltävling. Det här är en chans för mig att få göra något jag bara kan drömma om. Jag tror att det skulle passa mig så sjukt bra!

Så om ni tycker att jag ska få den här chansen för att kunna göra min blogg ännu bättre och mer spännande så vore det jättesnällt om ni ville rösta på mitt bidrag för att öka mina vinstchanser i tävlingen. Jag nådde igår 400 följare på bloglovin, så ni måste ju vara några som gillar det jag gör, jag älskar er alla

.
Vill du själv vara med och tävla kan du gå in på trendsettersearch.se för att se hur du deltar.

Skriv en kommentar

sex − 2 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy