molkan skönhetsblogg too faced better than sex mascara recension review

molkan skönhetsblogg too faced better than sex mascara recension review

molkan skönhetsblogg too faced better than sex mascara recension review

Med sin timglasformade borste och underbara formula ger Too Faced Better Than Sex Mascara dig separerade, sensuella, vackra fransar på ett kick! Med ett lager av denna kolsvarta mascara blir dina fransar fylliga och definierade – med två lager blir dina fransar ännu läckrare, böjda och dramatiska, och tre lager ger dig de mest intensivt svarta, flerdimensionella, vackra fransarna!

“A mascara so amazing… It’s better than sex!”

molkan skönhetsblogg too faced better than sex mascara recension reviewUtan mascara

molkan skönhetsblogg too faced better than sex mascara recension reviewMed Too Faced Better Than Sex Mascara

Jag tycker: En rejäl metallhylsa för ett stadigt grepp när man applicerar. Finishen på hylsan är halvmatt i en jättefin ljusrosa ton, jag tycker den är vacker och stilren. Borsten är för min smak i största laget, men fungerar bra på min ögonform tack vare timglasformen. Formulan känns nästan lite mousseaktig och är varken för blöt eller för torr. För mig är svärtan helt perfekt och den ger mig definierade fransar utan klumpar. Själva appliceringen är smidig på fransarna, borsten ger i från sig bra med mascara, men man får vara lite försiktig – trycker man för hårt mot fransarna kan det komma mycket produkt och det kan kladda på ögonlocket. Den är enkel att fördela och arbeta med på överfransarna medan borsten är alldeles för stor för mina underfransar och det slutar alltid med att jag får produkt på huden under underfransarna även att jag är försiktig.

På senare tid har jag faktiskt inte böjt mina fransar med ögonfransböjare alls och jag tycker att mascaran tillför bra med böj utan. Den håller hela dagen utan att smula och kladda samt att den är superenkel att tvätta bort, behövs knappt något gnugg oavsett sminkborttagning. I really like it, men bättre än sex vill jag då inte påstå.

Too Faced Better Than Sex Mascara finns att köpa på bl a. eleven.se för 199 SEK.

4/5

.

*inlägget innehåller affiliatelänkar

2 kommentarer

Dess/Drömteori 9 september, 2014 - 22:11

Ser ju hemskt trevlig ut!

Julias skönhetsblogg 13 september, 2014 - 01:45

Vilken snygg hylsa! Resultatet blev jättefint på dina fransar 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer