Nu när de kyliga vindarna börjar dra in, höstmodet är ute i butikerna och nyheter inom skönhet bara strömmar in så tänkte jag bjuda på mina “must haves” denna höst.

autumnessentials-molkan-2014

 1. The Body Shop Wild Argan Oil
  För att ta hand om huden extra mycket nu när kylan kommer så rekommenderar jag olja i stora lass! The Body Shop’s nya serie innehåller argan- och andra härliga oljor som huden tycker om. Mina favoriter hittills är Bubbling Bath / 160 SEK, The Radiant Oil / 225 SEK och Body Scrub / 195 SEK.
  .
 2. Lady Gaga Fame EdP
  En lite tuffare och starkare doft känns helt rätt nu under hösten. Min favorit är Lady Gaga’s Fame. Doften är både fruktig med inslag av aprikos och honung, samt tigerorkidé som tillför en blommig not. Huvudingrediensen är belladonna som ger den en lite varmare och höstigare doft. Från 229 SEK på eleven.se.
  .
 3. Mörka läppar
  Jag är en sommartjej all the way, men det jag faktiskt ser fram emot med hösten är att få bära riktigt mörka läppar och få skrämma slag på barnen som tror att jag är en häxa, moahaha! Jag gillar de läppfärger som drar mer åt det kalla och bäriga hållet och några favoriter i år är; IsaDora Twist-Up Gloss Stick – 28 Wine Red / 119 SEK, NYX Butter Lipstick – Hunk / 99 SEK och MAC Lipstick – Cyber / 200 SEK.
  .
 4. Långa stickade tröjor och koftor
  Jag fryser till 99% av hela hösten och vintern så mysiga tröjor och koftor är ett måste för mig! I år tycker jag att Cubus har väldigt härligt utbud och jag hittade mig t o m. en superhärlig på rean. Denna vinröda kofta har jag också spanat in, vilket många andra också gjort då det endast finns en storlek kvar på hemsidan… 299 SEK på Cubus.com eller i butik.
  .
 5. Anastasia Catwalk Eye Shadow Palette
  En perfekt palett med både neutrala och mörkare färger för att kunna skapa såväl fina vardagslooker som en härlig sotning till fest. Riktigt pigmenterade skuggor med både matt och skimrig finish. Lila är min absoluta favoritfärg så denna passar mig perfekt!  425 SEK på eleven.se.

*inlägget innehåller affiliatelänkar

1 kommentar

Lackert 2 september, 2014 - 23:23

Hösten är underbar och jag älskar mysiga tröjor och dom mörka murriga färgerna. Är ju mycket lila och det hör ju till en av favoritfärgerna 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy