Höstens finaste blusher/bronzer från Flormar!

av Malin
68 visningar

malhar_140815_0155

Ett fantastiskt rouge i kakform med fantastiskt skimmer. Använd den antingen som rouge, bronzer eller som highlighter, så får du en mer skimrande känsla till din look! Du får även med en spegel i locket, så att du enkelt kan applicera rougen vart du än befinner dig.

malhar_140830_0004

malhar_140830_0010

malhar_140830_0016

malhar_140830_0027

Sedan eleven.se fick in produkter från det Italienskturkiska märket Flormar har jag spanat in denna Terracotta Blush-On i färgen 44 Pink Bronze. Produkten är en skimrig melerad blusher/bronzer med rosa-, mauve- och en orangeaktig guldfärg som tillsammans blir en underbar koppar/rosguldnyans.

Jag har använt denna nästan varje gång jag sminkat mig sedan jag fick hem den och jag har fått ett sånt himla fint glow. Helt klart en ny favorit här hemma!

Flormar Terracotta Blush-On finns att köpa på bl a. eleven.se och kostar 139 SEK.

*inlägget innehåller affiliatelänkar

1 kommentar

Little Miss Consumer 2 september, 2014 - 18:34

Det här kan nog vara något av det absolut snyggaste i produktväg som jag någonsin sett. Herrejesus så läckert.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy