skönhetsblogg molkan ACO 75 år orange blossom limited edition

I år fyller ACO, som är nordens mest omtyckta hudvårdsmärke, 75 år. I veckan kom det hem ett väldigt fint och kreativt utskick i form av en bok där de två produkterna var presenterade bland fina pappersblommor.

skönhetsblogg molkan ACO 75 år orange blossom limited edition

Varumärket utvecklades ur svenska apotekares önskan om att blanda sina egna krämer av rena och hudvänliga råvaror. ACO står nära sitt arv och erbjuder fortfarande specialanpassade produkter för alla hudtyper och tillfällen. I laboratoriet med den egna forskningsverksamheten i Upplands Väsby är kunskap fortfarande den viktigaste ingrediensen.

Inför 75-års-jubileet nu i höst tar ACO fram två välgörande och väldoftande Limited Edition-produkter, med doft av apelsinblomma och ett naturligt innehåll av kakaosmör, för att fira att man i generationer levererat skonsamma och effektiva hudvårdslösningar till svenska konsumenter.

skönhetsblogg molkan ACO 75 år orange blossom limited edition

ACO Limited Edition Body Lotion, 65 SEK / 200 ml
En rik och härlig kroppslotion som ger huden extra vård och omtanke med en varm doft av apelsinblomma och naturligt kakaosmör som håller torr skandinavisk hud mjuk och len under hela vintern. Denna lotion har en pH-balans på 5 för att spegla hudens egna pH-värde och den innehåller även 19% fett för att lämna huden mjuk och len.

ACO Limited Edition Shower Cream, 49 SEK / 200 ml
En krämig och skönt löddrande duschkräm som gör huden ren och tillför fukt för att behålla huden mjuk och len. Naturliga återfuktare i form av oljor från jojoba och bomullsfrö ger extra vård och omtanke. Den löddrande formulan har ett pH-värde på 5 och innehåller även 2% fett som ger kroppen en härlig nyduschad känsla med doft av apelsinblomma.

ACOs produkter finns att köpa på diverse apotek och även på apotea.se och apoteket.se online.

.
Kommer du spana in dessa Limited Edition-produkter?

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy