molkan skönhetsblogg elizabeth mott it's so big volumizing mascara

molkan skönhetsblogg elizabeth mott it's so big volumizing mascara

Varför du behöver den
En unik formula som förlänger och böjer dina fransar utan att kladda! Upprätthåller megavolym för hela dagen och avlägsnas enkelt med vatten.

– 100% såg märkbar volymökning
– 80% såg längre fransar

Hemligt vapen
Timglasformen på borsten, med sina långa och korta borststrån levererar precis rätt mängd mascara på varje frans. Det är som magi, titta på dina ögonfransar växa med varje lager.

Varför skapades den?
“Efter år av mascaror som misslyckats med det som utlovats sökte jag över hela världen för att skapa en mascara som gav mig STOR volym. Tillsammans med med de bästa kosmetikalaboratorier formulerade jag den perfekta volymgivande mascaran som inte smetar och kan bäras hela dagen. Det är också svett- & vattenresistent. Jag bär denna mascara till gymmet (shhh, det är en hemlighet!), och den rör sig inte ur fläcken, även efter en lång sikt eller spinningpass!

XOXO,
Alice K, grundare av Elizabeth Mott”

molkan skönhetsblogg elizabeth mott it's so big volumizing mascara

molkan skönhetsblogg elizabeth mott it's so big volumizing mascaraSom ni säkert sett på flera andra bloggar lanseras nu Elizabeth Mott i Sverige. Själv fick jag den i en Glossybox förra året och jag har använt den några gånger sedan dess, en helt okej vardagsmascara – men jag tycker inte att den är magisk eller något annat superfantastiskt. Det som är trevligt med den är ju att man kan tvätta bort den med vanligt vatten. Annars är konsistensen lite klistrig (tänk honung) och slabbar man på för mycket blir fransarna stenhårda och “krispiga”.  Men som sagt en bra vardagsmascara för mig, för den varken smular eller kladdar.

Elizabeth Mott It’s So BIG Volumizing Mascara finns att köpa på bangerhead.se för 179 SEK.

*inlägget innehåller affiliatelänkar

1 kommentar

Maria 28 augusti, 2014 - 19:07

Fick den också i Glossyboxen och älskar den. Dessvärre blev den stulen när jag glömde mitt bagage på tåget 🙁

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy